Rendszeresen és többen megerőszakolhattak egy 5 éves kislányt egy budapesti gyermekotthonban

  • narancs.hu
  • 2023. január 11.

Bűn

A nevelők csak később vitték orvoshoz, aznap még ápolták a sebeit, amivel több esetleges bizonyítékot is megsemmisíthettek.

Többen és rendszeresen szexuálisan molesztáltak egy 5 éves kislányt az újpesti önkormányzat kezelésében álló Gyermekek Átmeneti Otthonában a gyanú szerint  – írjaBlikk.

A kislányon a sérüléseket az édesanya vette észre, aki rendszeresen látogatta és vitte ki a gyereket az otthonból. Az édesanya jelezte az észlelteket a nevelőnek, aki az intézmény vezetőjének. Ám csak másnap vitték orvoshoz, aznap még megfürdették, leápolták a sebeit, amivel több esetleges bizonyítékot is megsemmisítettek.

Mindez december 11-én történt, de az eset csak most jutott az alpolgármester, Trippon Norbert tudomására, aki azonnal vizsgálatot rendelt el. A gyermekotthon biztonsági őrei megerősítették a gyanút, de ennek körülményeiről egyelőre nem tudni. Kiderült az erőszak nem egyszeri eset volt, hanem rendszeresen zajlott, és több elkövető is lehet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak miatt folytat nyomozást, de egyelőre nem hallgattak ki senkit gyanúsítottként. A lap információi szerint az önkormányzatnál is indul vizsgálat ennek felderítésére, amíg nem jutnak eredményre, a gyermekotthon vezetője nem dolgozik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk