Robbanás Esztergomban, meghalt egy rendőr

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. szeptember 20.

Bűn

Egy családi háznál szerda este valaki fenyegetőzött, aztán robbantott, további 6-7 sérült lehet.

Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt, és további 6-7 ember megsérülhetett Esztergom külterületén, miközben egy családi háznál kellett intézkedni.

A közszolgálati tévé szerda esti híradója szerint a háznál valaki fenyegetőzött, ezért vonult ki a rendőrség, és az illető felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. 

A hvg.hu híre szerint sok rendőr- és mentőautó ment a helyszínre, és a Terrorelhárítási Központ (TEK) lezárta a környéket.

Pintér Sándor belügyminiszter – aki a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülése miatt egyébként is a városban tartózkodik – szintén odament. Az a családi ház az ülés helyszínétől negyedórányi autóútra van.

A Magyar Nemzet azt írta, ahhoz a házhoz szerdán délelőtt már kivonultak a rendőrök, azért, mert az ott lakó, zavart elméjű férfi fenyegetőzött. A TEK felszámoló egysége túsztárgyalóval érkezett, aki próbálta meggyőzni a fenyegetőzőt, hagyjon fel a tervével, de ez nem sikerült. A férfi egy vagy több gázpalackot robbantott fel, a halálos áldozat valószínűleg egy terrorelhárító.

A tettes a súlyos sérültek között lehet.  

 

 

 

Az esetet többek közt az ügyészség is vizsgálja, hivatalos személy elleni erőszak minősített esete miatt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk