Targoncával akarta agyonnyomatni a takarítót a főnöke

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 16.

Bűn

Komáromban, egy csarnok építésén. A dél-koreai vádlott hazaszökött, azóta sem került elő.

Emberölés kísérlete miatt vádat emelt a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség egy dél-koreai férfi ellen. A vádlott 2020. május 9-én egy komáromi csarnok építésén dolgozott, felügyelte a takarítót, akinek – nem derült ki, miért – azt mondta, bújjon bele a szemét gyűjtésére szolgáló takarófóliába. A beosztott nem akart belebújni, a főnök azonban beletuszkolta.

Aztán intett a csarnokban dolgozó targoncásnak, hogy menjen oda a géppel, és nyomja össze a zsákot.

A tragoncás a vádirat szerint nem tudott arról, hogy a takarító is a fólia alatt van a hulladékban. Elkezdte összenyomni a zsákot, és csak akkor hagyta abba, amikor meghallotta a takarító kiabálását. A vádlott és egy másik ember kiszabadította a sértettet, a targoncás pedig hívta a mentőket.

A főügyészség szerint életfontosságú szervek károsodtak, és akár halálos sérülés is történhetett volna.

A dél-koreai férfi – aki korábban azt vallotta, csak viccelt, és nem gondolta, hogy a takarító még a zsákban van, amikor szólt a targoncásnak – visszament Dél-Koreába, ismeretlen helyen tartózkodik. A főügyészség indítványozta, hogy a vádlottat a Tatabányai Törvényszék ítélje a távollétében börtönbüntetésre, és utasítsa ki az országból.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk