„21. századi igényeknek felel meg” – Mészáros lapjánál már el is kezdték szállítani a jó híreket az egészségügyből

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 05., 18:56
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Megfogadták a tanácsot.

A hétvégén mi is megírtuk a Népszava nyomán, hogy a magyarországi kórházigazgatóknak utasításba adták: mivel sok a negatív hír az egészségüggyel kapcsolatban, mostantól heti két „jó hírt” kell szállítaniuk – itt a sajtóban megjelent cikkekre kell gondolni.

Bár egyértelmű összefüggésről nem beszélhetünk, de mindenképpen érdekes a 168 Óra Online találata: a portál vette észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonába tartozó Fejér megyei hírportálon, a FEOL-on pompás, kifejezetten hosszú anyag jelent ma meg, Fejér megyei kórház: A tartozásoktól a fejlődésig címmel.

A jó hírben cikkben ilyen mondatok szerepelnek:

„A magas szakmai felkészültséggel rendelkező gyógyító gárda mellett köszönhető ez annak a sok milliárd forintnak, amely az intézményhez érkezett azért, hogy a betegek és a szakmai közeg is érzékelje azt: a törekvés a 21. századi igényeknek és technikának való megfelelés. A cél egyre közelebb van.”

„A változások, melyeket a betegek és az itt dolgozó orvosok tapasztalhattak ebben az időszakban, a következőket mutatják: az aktív ellátás teljesítménye az elmúlt években 15 százalékkal emelkedett, a kiemelt szakmákban a betegellátás területén mind minőségi, mind mennyiségi előrelépés történt.”

„Több mint 10 milliárd forintból valósulhat majd meg ez az álom, amelyre bátran mondhatjuk már, hogy mind infrastruktúrában, mind műszerparkban a 21. századi igényeknek felel meg.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 05., 18:56
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
egészségügy
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk