A Fidelitas plakátkiállítással ekézi a kerítést kritizáló ellenzékieket

  • narancs.hu
  • 2018. február 21.

Fekete Lyuk

Ők viszont kiállnak a magyar fiatalok jövőjéért.

Kerítésbontók címmel indított plakátkiállítást a Fidelitas a fővárosban, közölte Böröcz László, a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke.

Böröcz szerint azért van szükség a plakátokra, hogy megmutassák, a baloldali politikusok miként vélekedtek a határzárról évekkel korábban és az utóbbi időszakban. Közölte, a migrációs válság nem szűnt meg, sőt, a „jövőben több millió, akár több tízmillió migráns jöhet Európába a Közel-Keletről és Afrikából”, ezért is felháborító, hogy néhány ellenzéki politikus ennek ellenére is megkérdőjelezi a határzárat (hogy egészen pontosan ki is akarná lebontani a kerítést, azt a 24.hu szedte össze nemrég). „A hatalom megszerzéséért bármire képesek, még arra is, hogy a fiatalok jövőjét veszélyeztessék a kerítés lebontásával” – jelentette ki.

Hozzátette, a plakátokon olyan ellenzéki politikusok – és gondolataik – szerepelnek, akik kritizálták a határzárat, például Gyurcsány Ferenc, Szél Bernadett vagy Vona Gábor.

„Ne legyenek illúzióink, ha ez a csapat hatalomra kerülne, akkor egészen biztos, hogy bárki lenne is a miniszterelnök közülük, Brüsszel és Soros Györgyék visszaküldenék a szájkosarat és rájuk csatolnák a pórázt” – fogalmazott a Fidelitas elnöke. Majd lezárásképp mindenkit megnyugtatott: ők bizony kiállnak a magyar fiatalok jövőjéért, mert nem akarnak bevándorlóországban élni. Aki pedig szomorkodna, hogy csupán a budapesti Olimpia park előtt láthatja a tizenegy plakátot, ne aggódjon, a Fidelitas erről is gondoskodik: a kiállítást elviszik majd az ország minden megyéjébe.

(MTI)

Figyelmébe ajánljuk