Fidesz: „Gulyás Márton Soros-aktivista mindent megtett azért, hogy lebénuljon a város”

  • Narancs.hu/MTI
  • 2019. november 8.

Fekete Lyuk

Tehát nem Erdogan látogatása miatt nem lehetett közlekedni csütörtökön Budapesten, de nem ám!

Az ellenzéki akciók jelentősen hozzájárultak a budapesti közlekedési zavarokhoz  – közölte a Fidesz az MTI-vel.

„Köszönjük a budapestiek türelmét a csütörtöki fővárosi útlezárások és forgalomkorlátozások miatt. Amikor Karácsony Gergely és Gyurcsányék a közlekedési lezárásokat kérik számon, akkor mondják el az igazságot is, hogy a török elnök itt-tartózkodása idején a szokottnál is nagyobb közlekedési kellemetlenséget éppen a különböző, több órás vonulásos ellenzéki tüntetések és akciók okozták, többek között Gulyás Márton Soros-aktivista mindent megtett azért, hogy lebénuljon a város” – fogalmaztak közleményben. (MTI)

Mint ismertes csütörtökön Magyarországra látogatott Recep Eyyip Erdogan, aki miatt jelentős forgalomkorlátozásokat vezettek be a fővárosban. Ez ellen többek között Karácsony Gergely, Budapest nemrégiben megválasztott főpolgármestere is felszólalt.

Karácsony szerint elfogadhatatlan, ami ma Budapesten történt

Közlekedési káoszba fulladt a török államfő vizitje. Totális közlekedési káoszba fulladt, hogy Recep Tayyip Erdoğan török elnök budapesti látogatása miatt lezárták a fél várost, és számos BKK, BKV járat sem közlekedett. Karácsony Gergely főpolgármester - aki maga is részt vett az Erdoğan elleni tüntetésen - Facebook posztjában elfogadhatatlannak nevezte, ami ma történt: A rendőrség és a főváros között eddig korrekt volt a szakmai együttműködés a diplomáciai események biztonságának megteremtésében.

Figyelmébe ajánljuk