A Pesti Srácok szerint az ellenzék szándékosan állított alkalmatlan jelölteket az önkormányzati választáson

  • BM
  • 2019. november 5.

Fekete Lyuk

Furcsának lenni egy trend, ami nagyon bejön a szavazóknak.

Hiába telt el három hét az önkormányzati választások óta, a kormányoldal még mindig elemzi a történteket, keresi a válaszokat. Most éppen a Pesti Srácok atomfideszes portálon jelent meg egy cikk Miért látványosan alkalmatlan jelöltekkel indult neki az ellenzéki az önkormányzati választásoknak? címmel.

„A kerületi polgármesterjelöltek közül azok, akik a meglepetésgyőzelmeket aratták egyenként és látványosan alkalmatlanok egy kerület vezetésére. De nem az új ellenzéki szubkultúra és nem a Facebookon kondicionált szavazók számára” – olvasható a cikk állítása.

A szerző szerint a Fidesz korábban elérte, hogy az „óriási liberális médianyomás mellett is” hajlandóak voltak a szavazók még Budapesten és a nagyvárosokban is a pártra szavazni, viszont a szavazók mostanra már elfelejtették a Gyurcsány-korszakot és a Demszky-érát, vagy épp túl fiatalok, ezért nem élték át őket.

„Az aktuális trend pedig nem nekünk konzervatívoknak, normálisoknak, valóságfüggőknek szól, hanem a különlegesnek, egyedinek hívott különöseknek, a furcsáknak, és azoknak az átlagosaknak, akikkel már elhitették, hogy jó furcsának lenni. Véletlenül, félig tudatosan vagy tán teljesen ennek az igénynek a kielégítésére választották a liberálisok a jelöltjeiket. [...] Bizony, csetlő botló akcionisták, inkompetens furák győztek le bennünket, igaz külföldi támogatással, elképesztő mennyiségű Facebookba pumpált pénzzel és hipermodern technológiával. De sikerült nekik, mert nem ugyanabban a világban élünk, a szó legszorosabb értelmében” – húzta alá a szerző.

Figyelmébe ajánljuk