Bencsik András: Szörnyetegek lepték el a tanári pályát, és ezek szörnyeteg generációt nevelnek fel

  • narancs.hu
  • 2022. október 31.

Fekete Lyuk

Hűha. 

„Ez egy betegségtünet.... tehát ez a kis csaj azt hiszi, hogy ő most valami nagyon nagy dolgot csinált” – mondta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a HírTV Sajtóklub című műsorában a pécsi gimnazista Pankotai Lili október 23-ai tüntetésen elhangzott, trágár szavakkal kísért slam poetry verséről. 

A Népszava szemléje szerint Bencsik azt hangoztatta, nem szabad komolyan venni, hogy egy „butuska fruska” mit ad elő, ráadásul

az „apjának két nagy pofont kéne adnia a lányának, hogy édes lányom, hát hülye vagy, hogy beszélhetsz így?!”

Hozzátette, hogy „söpredék lepte el a pedagógusi pályát, és megint csak tisztelet azon kivételeknek, akik lassan nem mernek megszólalni. Egy ilyen momentumos, nagypofájú nihilista, semmiházi társaság lepte el az iskolákat. Beleértve az egyházi iskolákat is”. Ezt követően azzal folytatta, tisztességes keresztény ember nem azonosul azzal, hogy egy ilyen fiatal kislányból „cédát” csinálnak. Szerinte Pankotai Lili azért mert kiállni a színpadra, mert abban az iskolában őt olyan tanárok buzdították erre a „szégyentelen szerepre, ami katasztrófa”. Végül nyomatékosította, „nagyon nagy baj van Magyarországon az oktatásban, ellepte a pedagógusi pályát, főleg a középiskolában egy olyan sötét társaság, amelyik kizárólag csak rombolni akar. Itt az ideje, hogy fölébredjünk.”

De nem hagyta abba az értekezést a Demokrata főszerkesztője, nem sokkal később azt mondta, „az a névtelen tanár, aki láthatatlanul ott állt emellett a fruska mellett a színpadon, az a névtelen tanár osztályokat fertőz meg, és még egyszer mondom: ellepték a tanári pályát ezek a szörnyetegek, és ezek a szörnyetegek nevelnek föl egy szörnyeteg generációt, mert az a kislány azt hiszi, hogy ő valaki, nem tudja, hogy őt csak eszköznek használták.

Kifejtette, „nagyon-nagyon nagy baj van (a tanárokkal). Tesznek tönkre egy generációt módszeresen, és arra készülnek, hogy 15-20 év múlva, mikor ezek szavazóképesek lesznek, majd a Momentumot betolják a parlamentbe, mint kormánypártot, és akkor nekünk annyi (...) szeretném mondani, hogy ébresztő. Ébresztő, nagyon nagy baj van, megtalálták Magyarország gyönge pontját. Ez a szemét társaság, az SZDSZ föléledt.”

Bencsik később sem tudott letérni erről az útról, mint mondta, „azért tüntetnek, mert ki akarnak robbantani egy permanens zavargáshullámot, mert meg akarják buktatni ezt az egészséges, civilizált rendszert, amit a többség akaratából hoztunk létre. És emögött ez van, ez a sötét csürhe maga mellé állította ezeket a megbolondított és eltévesztett gyerekeket is.”

Gajdics Ottó sem rejtette véka alá a véleményét, szerinte azon pedagógusok, akik a műsort nézik, nem ilyenek, majd arra bíztatta a műsort követő tanárokat, „szabadítsák meg magukat a gátlásaiktól, és merjenek ezekkel szembeszállni, benn a tantestületben (...) ne legyenek bátortalanok. Álljanak föl és küldjék el őket a büdös francba!”.

A műsort itt lehet visszanézni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.