Budai Gyula szerint a „Soros-hálózat” be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és el akarja távolítani az Orbán-kormányt

  • narancs.hu
  • 2018. január 14.

Fekete Lyuk

Ajaj.

Ki hitte volna, a Fidesz szerint a „Soros-hálózat” 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot.

Budai Gyula vasárnap úgy fogalmazott, hogy a „Soros-hálózat” be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és teljesen egyértelmű, hogy el akarja távolítani az Orbán-kormányt.

Még jó.

Budai a „Soros-hálózat” Magyarország elleni támadásai közé sorolta a jelentős részben „Soros György által fizetett” amerikai demokrata szenátorok Magyarországot elítélő jelentését, a brüsszeli „magyarellenes vitanapot”, a magyar jogállamiság helyzetéről jelentést készítő európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini budapesti látogatását, valamint a „Soros-egyetemen” tartott „migránspárti konferenciát”.
De Budai Gyula szavai szerint a „Soros-hálózat” ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon.

Mindenhol.

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás. 

A falnak is szeme van

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Radiohead különösebben sok vidámságot csalt volna az arcunkra, épp ezért furcsa a némiképp utódzenekarának tekinthető The Smile névválasztása.