Budai Gyula szerint a „Soros-hálózat” be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és el akarja távolítani az Orbán-kormányt

  • narancs.hu
  • 2018. január 14.

Fekete Lyuk

Ajaj.

Ki hitte volna, a Fidesz szerint a „Soros-hálózat” 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot.

Budai Gyula vasárnap úgy fogalmazott, hogy a „Soros-hálózat” be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és teljesen egyértelmű, hogy el akarja távolítani az Orbán-kormányt.

Még jó.

Budai a „Soros-hálózat” Magyarország elleni támadásai közé sorolta a jelentős részben „Soros György által fizetett” amerikai demokrata szenátorok Magyarországot elítélő jelentését, a brüsszeli „magyarellenes vitanapot”, a magyar jogállamiság helyzetéről jelentést készítő európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini budapesti látogatását, valamint a „Soros-egyetemen” tartott „migránspárti konferenciát”.
De Budai Gyula szavai szerint a „Soros-hálózat” ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon.

Mindenhol.

Figyelmébe ajánljuk