A Fidesz most azt követeli az önkormányzatoktól, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 13., 15:05
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ennek az agyrémnek sose lesz vége?

Pénteken a Bálnában verődött össze egy rakás fideszes polgármester azon a gyűlésen, amelyet Szita Károly, Kaposvár első embere, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke hívott össze. Legalábbis neki kellett vállalnia arccal és névvel a Fidesz soron következő őrületét. A polgármestereket azért csődítették egy helyre, hogy újabb lendületet adjanak a Soros György és a Fidesz által hozzá kötött magyarországi civilek elleni propaganda-hadjáratnak.

Egy nappal később a Fidesz kiadta az ukázt: szombaton a kormánypárt szóvivője, Puskás Imre sajtótájékoztatón közölte, arra biztatják az önkormányzatok képviselő-testületeit, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet és az illegális bevándorlást településeiken.

Puskás Imre és az ébresztő

Puskás Imre és az ébresztő

Fotó: MTI

Puskás szerint a magyar településeken is lépni kell, a Soros-terv, a kötelező kvóta és a migránsok betelepítése veszélyeztetné a magyar falvakat és városokat. Ha az uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése – mutatott rá Puskás Imre.

Tehát a választások előtt számos fideszes önkormányzat szavazógépei értelmetlen határozatokra fognak bőszen igennek szavazni, nehogy a Főnök rossz szemmel nézzen rájuk. A szolgalelkűség így tartja fenn Orbánék gyűlölethadjáratát. Ki van ez találva.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 13., 15:05
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  galambocskám
  2018. január 15., hétfő 07:12
  https://abcug.hu/sorosek-videken-szallnak-szembe-kormannyal/

  "Sorosék vidéken szállnak szembe a kormánnyal"

  Ez itten micsoda, kedves Narancs?
 2. 3
  Világos
  2018. január 14., 11:10
  Ez a Puskás is már bukott erre még jó. Ma már bejelentette, hogy belülről,
  Brüsszelből és Amerikából is támadnak bennünket Soros emberei.
  Jobb lenne, ha egy világtérképet tennének ki a szótagvivő helyett,
  hogy már mindenki minket támad.
 3. 2
  galambocskám
  2018. január 14., 06:43
  Nincsen is soros terv. Nincsen is bevándoroltatás. Nincsenek teréz apa által finanszírozott NGO-k. Nincsenek migránsok. Nincsen muzulmán invázó. Nincsenek no go zónák. Nincs megnövekedett antiszemitizmus. Nincsen megnövekedett bűnözés. Nincsen szexuális erőszak.
  Nincsenek debil vezetői az EU-nak. A mindenki által tisztelettel övezett merkel már régen kormányt alakított. Sulci leérettségizett. Hukk de juncker csak ásványvizet isz.

 4. 1
  tiszapolgári
  2018. január 13., szombat 18:00
  Tiszta téboly. Az MTI-fotó szerint a 24-ik órában vagyunk, egy perc, és vége a világnak.
  Mindjárt csörög a vekker.
  Egyébként ugyanez a Puskás Imre két hete még azt mondta az Echo TV-ben, hogy „A világ egyik legbiztonságosabb országa Magyarország… azt érezzük, nem fenyeget minket valamiféle veszély, ebben a tekintetben is látjuk a statisztikákat, amelyek szerint a világ egyik legbiztonságosabb országa ma Magyarország.”

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk