Lázár János talk show-t indított és a mezőhegyesi ménesbirtok körül furikázik vendégeivel

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 21.

Fekete Lyuk

"Beszélgessen Lázár Jánossal, amiről szeretne". Egy Ladában Lázárral.

James Corden vagy a magyar próbálkozók közül például D. Tóth Kriszta után Lázár János is beszélgetős műsort indított. Az egykori fideszes miniszter vlogjában egy Ladába pattan civil vendégeivel, hogy ekképp ismerje meg a magyar emberek gondolatait. Mindezt persze a nyilvánosságnak szánja,  Facebook oldalán teszi közzé a talk show-kat, amelyekben nyilván ő maga is kedvére nyilvánulhat meg.

Lázár János műsorába még elvileg jelentkezni is lehet, ha minden igaz, sorsolással választja ki a résztvevőket. A műsorvezetővé avanzsált fideszes a mezőhegyesi ménesbirtok körül furikázva azt a látszatot kelti, mintha ő is a közemberek egyike lenne, így próbál meg kötetlenül csevegni.

Lázár műsora mondhatni rendesen ki van találva, nem kizárólag a kocsiban játszódik, külső vágóképekkel és drónos felvételekkel is operál. Sőt, az első műsorban keretes szerkezetként az elején és a végén is beszél Lázár az általa felügyelt birtokról, ki tudja, tájékoztatásként vagy mintegy reklámként.

Az első műsor vendégei Róbert és felesége, Erika voltak. Döntően a férfi beszélgetett Lázárral. Róbert a telekommunikációban dolgozik, nem állami cégnél, Erika pedig a SOTE-n. A pár az egészségügyről akarta kifaggatni Lázárt. Már amennyire őt faggatni lehet bármiről is. Volt szó egészségtudatos magatartásról, egészséges életvitelről, a mezőhegyesi gazdaság igazgatásáról, a gazdaság és a mezőgazdaság logikájáról, az egészségügy szervezéséről, a háziorvosi rendszerről, vagy épp az ágazati szakdolgozók béremeléséről. De nem maradt el a politikai eszmefuttatás sem, még Lázár a hatalomhoz való viszonyáról is volt alkalom szólni.

Security Check Required

null

Figyelmébe ajánljuk