Ez az ember lesz az Orbán-kormány új minisztere! – Összeszedtük Kósa Lajos 5 legsokkolóbb alakítását

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 7.

Fekete Lyuk

A kormánypozíciók változnak, de a minőség állandó.

Mai hír, hogy Kósa Lajost leváltják a Fidesz-frakció éléről, helyét Gulyás Gergely alelnök veszi át. Mivel a kormánypártban nincs az az idióta vagy korrupt, esetleg korrupt idióta, aki lefelé bukna, tulajdonképpen senkit sem érhetett váratlanul, hogy Kósa Lajos kapott egy tárcát. Debrecen volt polgármestere a Modern Városok Program megvalósításáért felel majd miniszterként, ha Orbán tényleg kinevezi.

Mindenki megnyugodhat, Kósa Lajos továbbra is előtérben marad, és sok-sok újságírói kérdésre fog ezentúl is hatalmas ökörségeket válaszolni. Az utóbbi néhány év alakításaiból összeszedtünk néhányat, ezek között van vicces, szánalmas, bicskanyitogató és még sorolhatnánk, mint ahogy a videókat is, de itt most csak öt plusz egy grátisz zsibbasztja le mindannyiunk agyát.

Zavarba jött az anyatejtől

„Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehetne válaszolni?” – reagált néhány éve a leendő tárca nélküli miniszter azután, hogy az RTL Klub riportere egy anyatejgyűjtő-állomás bezárása kapcsán kérdezte. Nézzék azt az arckifejezést, amikor a kérdés után csak úgy kilép a kamera elől!

Kósa Lajos nem szereti a kínos kérdéseket

Uploaded by Danzig66666 on 2014-01-06.

Lepattant a fémkupak

Felejthetetlen Kósa egyik 2014-es alakítása, amikor a fémkupakokat hívta segítségül, hogy elmagyarázza, milyen változásokat is hozhatnak az emberek életben az adózással kapcsolatos módosítások. Gyötrelmes másodpercek voltak, amikor azt magyarázta, hogy szerinte azért nem lesz rosszabb az embereknek, mert „Az árak, a szolgáltatás adóztatását, a jövedék esetében, a fémkupak esetében, amelyek termékként jelentkeznek, és az olyan környezetvédelmi szempont, hogy a fémkupakoknak az ügyében fellépve próbáljuk meg ezt a szemetet csökkenteni”. Szerencsére ez a pár másodperc is megmarad az örökkévalóságnak.

Kér tolmácsot? – Kósa Lajos hihetetlen dolgokat mondott!

Uploaded by ATVzrt on 2014-11-19.

Tuszu, tuszi, huti

A politikus 2015-ben a rendészeti bizottság ülésén a ruandai népirtásról szeretett volna mondani valamit, de nem sikerült megbirkóznia két törzs nevével. „Hut, huti, tuszu, tuszi, huti” – nem soroljuk tovább. Egyébként a helyes megfejtés a hutuk és tuszik volt.

Kósa Lajos: Tuszi Huti

Kósa Lajos legújabb gyöngyszeme

Amikor lefagyott Habony miatt

Kósa Lajosról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy szűkszavú lenne. Azonban van, amitől neki is eláll a szava, legalábbis ezt lehetett látni akkor, amikor 2016-ban a 444.hu újságírója Habony Árpádról faggatta. A már csak néhány hétig frakcióvezetőt azután kérdezték, hogy néhány nappal korábban azt nyilatkozta: van olyan kérdés, amelyben hallgat Habonyra, majd egy példát is említett:

„Árpád azt mondja, hogy a pusztán provokatív újságírói kérdésekre nem kell válaszolni.”

Hogy ezt mennyire sikerült alkalmaznia a parlamenti sajtótájékoztatón, kiderül a lenti videóból.

Kósa Lajos szava elakadt, amikor Habonyról kérdeztük

Ne válaszolj provokatív kérdésekre, tanácsolta Kósa Lajosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének Habony Árpád „folyosói beszélgető” minőségben. http://www.444.hu https://www.facebook.com/444.hu

Brüsszel áll

Kósa Lajos azt hitte az egyik májusi sajtótájékoztatója elején, hogy stand-up esten van. Miután megkapta a kérdést, hogy Orbán Viktor brüsszeli útjával függ-e össze, hogy hirtelen eltűntek az „Állítsuk meg Brüsszelt!”-plakátok, féktelen baromságokról kezdett el beszélni, persze direkt, miközben azt hitte, hogy vicces.

Stand-uposokat megszégyenítő műsort adott Kósa a brüsszeles kampányukról

Kósa Lajos mai sajtótájékoztatóján arra a kérdésre is válaszolt, hogy vajon Orbán Viktor brüsszeli útjával függ-e össze, hogy hirtelen eltűntek az „Állítsuk meg Brüsszelt!" plakátok. Iratkozzon fel csatornánkra: https://goo.gl/uo2kim Látogasson el oldalunka: http://www.atv.hu/ Facebook: https://www.facebook.com/atv.hu

Grátisz! Ilyen az, amikor Kósa Lajos viccet mesél. Jó, mi?

Kósa Lajos viccet mesél

Kósa Lajos viccet mesél – Coub – GIFs with sound by chromic

Neked ajánljuk