Hazugságvizsgáló Orbán trolljai ellen

  • narancs.hu
  • 2017. június 22.

Fekete Lyuk

Emlékeznek még szeretett vezérünk, Orbán Viktor karácsonyi interjújára? Már hogyne emlékeznének, hiszen sokat adtak ünnepi jó hangulatunkhoz a miniszterelnök szavai, különösen azok, amelyek – mintegy kiigazítandó  a szokásos orbáni szövegelést – az interjút ért hekkeri beavatkozásnak hála kerültek a Fejér Megyei Hírlapban megjelent anyagba:

„és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A kórházi hullák száma is emelkedik.”

„A korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. Mi is használjuk.”

„Azt kívánom, hogy minél többen találjanak vissza a karácsony pogány értelmezéséhez, hiszen mégiscsak a Megváltó születését várjuk.”

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

 

A rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi az ismeretlent, aki a fenti mondatokat a miniszterelnök szájába adta, s mint arról a 24.hu beszámol, a tettes vagy tettesek kézre kerítése céljából a zsaruk már a hazugságvizsgálót is bevetették. Mint a portál írja: „Információink szerint június elején néhány, Fejér Megyei Hírlaphoz kötődő dolgozót vetettek hazugságvizsgálat alá, azok után, hogy pár héttel korábban a rendőrség már meggyanúsított valakit a hekkelési ügyben.”

A hazugságvizsgáló minél gazdaságosabb üzemeltetése érdekében ki se kéne kapcsolni a gépet: a folyamatos üzemre igen alkalmas helyszínnek tűnik például a Kossuth Lajos tér 1–3. alatt álló objektum.

Figyelmébe ajánljuk