Hirdetésben tolja az Origo a hírt, hogy Berki Krisztián főpolgármester akar lenni

  • narancs.hu
  • 2019.07.24 10:40

Fekete Lyuk

A celeb az ATV-ben egészen elképesztő kampánydumát nyomott le, majd végül kiviharzott a stúdióból.

Kár is értelmet keresni abban, vajon miért tolja a kormányközeli Origo Berki Krisztián viccbe illő politikai babérokra törő főpolgármester-jelölti kacérkodását.

Berki Krisztián egy zavarbaejtő videóban jelentette be: főpolgármester akar lenni

Nehéz eldönteni, hogy csak viccel-e vagy komolyan gondolja.

Az biztos, hogy az Origo valamiért nem bízza a véletlenre, hogy a Berki bohóckodásáról szóló hír ne jusson el megfelelő számú emberhez. Így még egy kis ráfordítással is terjeszti a hírt.

A Facebookon fizetett hirdetésben is Berki Krisztiánt nyomatják.

false

Berki egyébként kedd este az ATV-ben azzal indokolta indulási szándékát, hogy amit az ellenzék eddig bemutatott, az szerinte nem más, mint Muppet Show. És bár elmondta azt is, ő nem ért a politikához, valamiért mégis alkalmasnak tartja magát a főpolgármesteri posztra.

Berki nagyot ment Rónai Egon közreműködésével.

Elmondása szerint elege lett abból, hogy tornából felmentett emberek indulnak a választáson, illetve kiemelte, hogy egyikük 40 éves koráig az édesanyjával élt.

A celeb szerint a többi indulóval van egy általános probléma, ez pedig az ápolatlanság. Közölte, ő maga egy inget csak egyszer vesz fel. Úgy látja, az embernek ki kell néznie valahogy, ápoltnak kell lenni. Budapestnek tökéletes vezetőre van szüksége, ez a tökéletes vezető pedig ő maga. Hát, ki más is lehetne?!

Arra a kérdésre, hogy milyen a tökéletes vezető, azt felelte, ambiciózus, sikerorientált, odafigyel az emberekre, és tulajdonosi szemlélettel közelít a fővároshoz.

Ha netalántán Berki nyerne, elmondása szerint Tarlóst egy évig tanácsadóként alkalmazná, de aztán nyugdíjazná. Vannak támogatói, a kampányt pedig 100 millió forintos összeggel képzeli el. Nem akar ígérgetni, jelöltségét a házassághoz hasonlította. Ugyanakkor mégis csak azt ígérte, augusztus elején kész lesz a programja.

Ám Berki némi drámát is produkált az adás végére, így azzal vádolta meg Rónai Egont, hogy – mivel ő Fradi-, Rónai pedig MTK-szurkoló – elfogult volt vele szemben. Ezért „beszélgessen magával!” kiáltással végül kiviharzott a stúdióból.

Lehet, hogy Berki Krisztián főpolgármesteri bohóckodása lavinát indít el?

Drávaszerdahely polgármestere paródiát csinált a herevasalós celeb politikai babérokra törő kacérkodásából.

Neked ajánljuk