Lehet, hogy Berki Krisztián főpolgármesteri bohóckodása lavinát indít el?

  • narancs.hu
  • 2019. július 22.

Fekete Lyuk

Drávaszerdahely polgármestere paródiát csinált a herevasalós celeb politikai babérokra törő kacérkodásából.

Ha a Berkinek szabad, akkor nekem is! – így kezdi Facebook posztját Alpár György Drávaszerdahely polgármestere, aki mellékelt egy videót is, amin épp egy kerti medencéből kászálódik ki, majd szinte ugyanazt a szöveget mondja el, amit múlt héten Berki Krisztián is előadott.

"Igen, indulok. Én leszek Budapest új főpolgármestere. Csak én tudom nyugdíjba küldeni Tarlóst. Igen, te is kellesz hozzá."

null

null

Mint ismert Berki Krisztián néhány napja jelentette be sajátos módon, hogy elindul a budapesti főpolgármester-választáson. Nagyon úgy tűnik, hogy Alpárral ellentétben, Berki komolyan is gondolja...

Berki Krisztián egy zavarba ejtő videóban jelentette be: főpolgármester akar lenni

Nehéz eldönteni, hogy csak viccel-e vagy komolyan gondolja.

Alpár szerint lehetne akár kihívás is Berki politikai színre lépéséből: "húzz fehér inget, ülj valami vizes helyre, és jelentsd be, hogy indulsz főpolgármesternek!" (via Szabad Pécs)

Az ismert és közéleti kérdésekben is gyakorta megnyilatkozó gyulai vállalkozó, Ágoston Mihály is annak a lavinának a része lett, amelyet még a múlt héten indított el az ismert celeb, Berki Krisztián. Gyulán saját lakása kádjából kimászva jelentette be "indulását" Ágoston, aki civil foglalkozása mellett a "Gyula cenzúramentes csevegő" Fb-oldal adminja is, helyben ismert közéleti véleményformáló.

Figyelmébe ajánljuk