A Fidesz házi politológusa utat mutat: meg kell nevelni a fiatalokat

  • BM
  • 2020. január 14.

Fekete Lyuk

Főleg azokat, akik elszakadtak a hazájuktól.

Nem láthatjuk/hallhatjuk túl sűrűn ifj. Lomnici Zoltánt, amióta a köztévé a riportere a szájába adta, hogy mit kell mondania. Úgy tűnik, kezd visszatérni az alkotmányjogász szereplési kedve, ugyanis egy velős nyilatkozatot adott a közelmúltban.

„Nekik meg kell mutatni, hogy csak akkor fognak tudni itthon érvényesülni, ha visszatérnek a gyökereikhez – akik tudnak természetesen. Ebből a szempontból nevesíthetnénk pártokat, de valóban vannak már olyan, egyébként az európai parlamentben is képviselettel rendelkező erők, akik mintha teljesen elszakadtak volna – nem csak racionális értelemben, de emocionálisan – a hazájuktól – mondta ifj. Lomnici a HírTv műsorában, amit a Magyar Nemzet szemlézett.

Nyilván a Momentumra gondolt, és arra, hogy a párt egyre népszerűbb a fiatal választók, és a legnépszerűbb a kamaszok között - akik a következő országgyűlési voksoláson már élhetnek választói jogukkal. Illetve részben reakció arra az interjúra, ami már eddig is elégé felbosszantotta a lakájmédia szereplőit:

Fekete-Győr: A következő választás több pártnak is a véget fogja jelenteni

A Momentum elnöke szerint a választási együttműködés hogyanjában 2021 nyaráig kell megegyezni. A csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban nagyinterjút olvashatnak Fekete-Győr Andrással, a Momentum elnökével. Az interjúban szóba kerül, hogyan terjeszkedik a Momentum a középiskolákban, mire figyelnek az ellenzéki vezetésű önkormányzatoknál, és az is, miért mentek bele végül a budapesti atlétikai centrum megépítésébe.

Figyelmébe ajánljuk