Itt tartunk: a magyarok rendőrt hívnak a külföldiekre, ha azok nem fehér bőrűek

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 12., 11:11
kommentek
9
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Orbán Viktor most nyilván büszke a perbáliakra is.

Odáig fejlődött a kormány gyűlöletkampánya, hogy most már elég annyi, ha valaki úgy néz ki, mint egy elképzelt migráns, és máris rendőrért kiáltanak. Most történetesen három Srí Lankáról érkezett egyetemistát találtak gyanúsnak a perbáli lakosok. Az érintettek érvényes vízummal érkeztek a településre, hogy ott önkéntesként segédkezzenek a Tovább Élni Egyesület lakóotthonában. A három fiatal a világ egyik legnagyobb nemzetközi ifjúsági civil szervezetén, az AIESEC-en keresztül jöttek.

„Ők azért jöttek ide, hogy önkéntesként, ingyen foglalkozzanak sérült gyerekekkel és felnőttekkel, a magyar társadalom hasznára. Nem kárt okoznak, hanem adnak nekünk. Nem elveszik a lehetőséget, hanem megteremtik azoknak, akikkel foglalkoznak. Mi hiszünk abban, hogy az önkéntesség egy jobb világ létrehozása érdekében van. Aki önkéntes, nem ilyen bánásmódot érdemel, hanem olyat, amilyet az önkénteseink képviselnek: szeretetet, elfogadást, törődést” – olvasható a szervezet Facebook-oldalán. A bejegyzést azután írták, hogy értesültek az esetről.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 12., 11:11
kommentek
9
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9
  Kovacs
  2017. november 12., 15:44
  8: "...magyarnarancs.hu a hozzászólásokat, véleményeket előzetesen nem ellenőrizi, nem szerkeszti, és nem monitorozza. Bár alapelvként minden vélemény és hozzászólás megjelenhet, vannak többé-kevésbé tág morális, ízlésbeli és technikai korlátok, ezek érvényesülése érdekében a magyarnarancs.hu ún. moderálási alapelveket tesz közzé.

  Amennyiben a moderálási alapelvekbe ütköző hozzászólást vagy véleményt észlel, kérjük, jelezze azt nekünk a narancsonline@narancs.hu e-mail címen."

  Van neked kedved az ilyesmihez? E-maileket írni a narancsnak?


 2. 8
  hóvarjú
  2017. november 12., 15:15
  Csak mellékesen kérdezem meg, hogy a rasszista faszkalap miért írhatja le újra a baromságait, megváltoztak a moderációs szabályok, vagy mi van?
 3. 7
  rworse
  2017. november 12., 14:33
  2

  Arra a rendőri jelentésre én is kíváncsi lennék. No meg hogy az őfőméltóseggű kormányzó úr most mit mond a perbáliak iránti büszke meghatottságáról.
  Éberség, elvtársak! Éberség! A migráncsközi helyzet egyre fokozódik!
 4. 6
  harcolj
  2017. november 12., 14:29
  Galambocskájnak meg fingja nincs hol van Sri Lanka, ő egyébként is síklankának ejti , ami végül is megfelel agytekervényinek.
 5. 5
  rworse
  2017. november 12., 14:29
  A grrreselyű szokásához híven hazudik. Megint úgy tesz, mintha - összevethető lenne az ÖNostorozás a mások iránti előítéletes gyűlölködéssel.
 6. 4
  szegedi789
  2017. november 12., 14:18
  Egyébként meg híttak, vagy nem híttak ? Na látja, vérnéni !

  Majd máskor a gyülöletkampányban utazó állampártot is felelősségre tetszik vonni, hogy ennyire lenézve hülyíti saját állampolgárait............
 7. 3
  szegedi789
  2017. november 12., 14:14
  Kettősmércét emleget I. Galamb-házy Etelka Béla Leokádia ? Hm. És , mégegyszer hm. Vagy hüm ? Hüm-hüm. Kettősmércés virtuális vécésnéni kettősmércézik.

  Ennyiszer azért nem írhatott a Narancs baromságot, mint ahányszor a virtuál vérnéni itten tiszteletét tette................

 8. 2
  tiszapolgári
  2017. november 12., 13:51
  Az, hogy a magyarok rendőrért kiáltanak, nem újdonság, a magyarok feljelentgető nép, mindegy, hogy elbújtatott zsidókat kell feljelenteni vagy járdarepedés-javító aktivistákat, a rendőrért való kiabálás benne van a génjeinkben.
  Érdekes lenne tudni, hogy a rendőrök mit csináltak, amikor látták, hogy téves riasztás volt. És ha írtak, milyen jelentést írtak az esetről?
  Ha a szomszédom életveszélyesen megfenyeget egy elhúzódó járdasöprésvita miatt, a rendőr nem jön ki, azt mondja, hogy csak akkor jöhet, ha vér folyik. Az ordítozó családhoz sem jön ki, amíg nem történik bántalmazás.
  Három menekültkinézetű fiatalra meg rögtön ugranak?
 9. 1
  galambocskám
  2017. november 12., 13:11
  Kedves Narancs, egyszer már megfenyegettelek ha szitokszóként használod a magyarok szót akkor én is hasonlóan.

  "Itt tartunk: a magyarok rendőrt hívnak a külföldiekre, ha azok nem fehér bőrűek."

  Itt tartunk: a cigányok lopnak, a migránsok robbantanak, a Narancs hülyeséget ír.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk