Nagy Feró: „Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”

  • narancs.hu
  • 2022. március 24.

Fekete Lyuk

A zenész szerint a Fidesz és tagjai nem lopnak.

„Én szerintem az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg azzal, hogy építse fel a toronyórát lánccal” – ezt Nagy Feró mondta Osváth Zsolt YouTube-műsorában, szúrta ki a 24.hu.

A zenész elmondta, hogy liberálisnak tartja magát, mégha szerinte ebből szitokszó is vált az elmúlt években.

A liberális értékrend mellett a Fideszről is szó esett a beszélgetés során, ekkor mondta azt Nagy Feró, hogy szerinte nem valósak az olyan megállapítások, miszerint a párt vagy annak tagjai lopnak.

Ahogy arról tavaly év végén mi is beszámoltunk, nagyszabású karácsonyi gálarendezvényt szervezett a Mészáros Csoport a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferencia Központban. A karácsonyi bulin köszöntőbeszédet mondott Mészáros Lőrinc, majd Majka adott koncertet.  Zárásként pedig Nagy Feró és a Beatrice is fellépett a felcsúti Pancho Arénában.

Nagy Feró azt is megjegyezte, hogy elfogult politikailag, emiatt sokszor olyan jelzőket kap kommentekben, miszerint ő „seggnyaló”.

Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!

– mondta válaszként.

Moszkva is szóba került a műsorban, arról a zenész azt mondta: „Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó. Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja.”

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?