Nagy Feró és Majka is fellép Mészáros Lőrinc cégcsoportjának évzáró buliján

  • narancs.hu
  • 2021. december 20.

Belpol

A rendezvényen lesz még egy sztárfellépő is.

Nagyszabású karácsonyi gálarendezvényt szervez a Mészáros Csoport a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferencia Központban. Az esemény hétfőn délután kezdődik, derül ki a Magyar Hang cikkéből. Az online karácsonyi meghívót eredetileg a cég munkatársainak és partnereinek küldték szét, a link azonban a lap szerkesztőségéhez is eljutott. A részvétel regisztrációhoz kötött, mely mostanra már lezárult. 

A karácsonyi bulin köszöntőbeszédet mond Mészáros Lőrinc, ezt követően Majka ad koncertet. A Magyar Hang információi szerint később Enrique Iglesias is színpadra léphet, ezt az információt azonban a szervezők sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták a lapnak, mondván, különben nem lenne meglepetés a sztárfellépő személye. Este tízkor, vagyis közvetlenül a meglepetésvendég előtt tombolát húznak, melyen egy Suzuki SX4 S-cross személygépkocsi a főnyeremény. Zárásként Nagy Feró és a Beatrice is fellép majd a felcsúti Pancho Arénában. 

A résztvevők oda-és hazajutásáról sem feledkeztek meg a szervezők: óránként közlekedő különbuszok járnak majd Alcsútdoboz, Bicske, Herceghalom és a Móricz Zsigmond körtér érintésével. 

Az eseményen való részvétel védettségi igazolványhoz, vagy 24 óránál nem régebbi negatív PCR teszthez kötött.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk