Nagy Feró és Majka is fellép Mészáros Lőrinc cégcsoportjának évzáró buliján

  • narancs.hu
  • 2021. december 20.

Belpol

A rendezvényen lesz még egy sztárfellépő is.

Nagyszabású karácsonyi gálarendezvényt szervez a Mészáros Csoport a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferencia Központban. Az esemény hétfőn délután kezdődik, derül ki a Magyar Hang cikkéből. Az online karácsonyi meghívót eredetileg a cég munkatársainak és partnereinek küldték szét, a link azonban a lap szerkesztőségéhez is eljutott. A részvétel regisztrációhoz kötött, mely mostanra már lezárult. 

A karácsonyi bulin köszöntőbeszédet mond Mészáros Lőrinc, ezt követően Majka ad koncertet. A Magyar Hang információi szerint később Enrique Iglesias is színpadra léphet, ezt az információt azonban a szervezők sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták a lapnak, mondván, különben nem lenne meglepetés a sztárfellépő személye. Este tízkor, vagyis közvetlenül a meglepetésvendég előtt tombolát húznak, melyen egy Suzuki SX4 S-cross személygépkocsi a főnyeremény. Zárásként Nagy Feró és a Beatrice is fellép majd a felcsúti Pancho Arénában. 

A résztvevők oda-és hazajutásáról sem feledkeztek meg a szervezők: óránként közlekedő különbuszok járnak majd Alcsútdoboz, Bicske, Herceghalom és a Móricz Zsigmond körtér érintésével. 

Az eseményen való részvétel védettségi igazolványhoz, vagy 24 óránál nem régebbi negatív PCR teszthez kötött.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.

A szabadságharc ára

Semmi meglepő nincs abban, hogy az első háromhavi hiánnyal lényegében megvan az egész éves terv – a központi költségvetés éves hiánycéljának 86,6 százaléka, a teljes alrendszer 92,3 százaléka teljesült márciusban.

Puskák és virágok

Egyetlen nap elég volt ahhoz, hogy a fegyveres erők lázadása és a népi elégedetlenség elsöpörje Portugáliában az évtizedek óta fennálló jobboldali diktatúrát. Azért a demokráciába való átmenet sem volt könnyű.

New York árnyai

Közelednek az önkormányzati választások, és ismét egyre többet hallunk nagyszabású városfejlesztési tervekről. Bődületes deficit ide vagy oda, választási kampányban ez a nóta járja. A jelenlegi főpolgármester első számú kihívója már be is jelentette, mi mindent készül építeni nekünk Budapesten, és országszerte is egyre több szemkápráztató javaslat hangzik el.

Egymás között

Ahogyan a Lázár János szívéhez közel álló geszti Tisza-kastély felújításának határideje csúszik, úgy nőnek a költségek. A már 11 milliárd forintos összegnél járó projekt új, meghívásos közbeszerzései kér­dések sorát vetik fel.

Mit csinál a jobb kéz

Több tízmillió forintot utalt át Ambrózfalva önkormányzatától Csanádalbertire a két falu közös pénzügyese, ám az összeg eltűnt. A hiány a két falu mellett másik kettőt is nehéz helyzetbe hoz, mert közös hivatalt tartanak fönn. A bajban megszólalt a helyi lap is.

Árad a Tisza

Két hónapja lépett elő, mára felforgatta a politikai színteret. Bár sokan vádolják azzal, hogy nincs világos programja, több mindenben markánsan mást állít, mint az ellenzék. Ami biztos: Magyar Péter bennszülöttnek számít abban a kommunikációs térben, amelyben Orbán Viktor is csak jövevény.