Németh Szilárd szerint az olaszok Soros Györgyöt szolgálják ki azzal, hogy nem hagyják a tengerbe fulladni a menekülteket

  • narancs.hu
  • 2017. május 27.

Fekete Lyuk

Amikor mindig azt hinnénk, hogy nincs lejjebb, a rezsibiztos bedobja a hülyeségbombát. De most nagyon messzire ment.

Németh Szilárd péntek este az Echo TV Mélymagyar című műsorában ásta magát mélyebbre a hülyeséggödörben. Negyvenöt percen keresztül beszélt orbitális nagy baromságokat Bayer Zsolttal. Volt szó a Jobbikról, vagyis arról, hogy Vonáék Simicska emberei lettek, vagyis nem Simicskáé, hanem Soros Györgyé, akinek a kottájából játszanak. Majd szó volt a kormánypropagandáról az ellenzéki médiáról, ahol a rezsibiztos szerint nem is újságírókat „használnak, hanem vadászokat, meg ügynököket. Nekik az a lényeg, hogy minél nagyobb botrányt keltsenek a kormány körül, meg a Fidesz körül”.

false

 

Fotó: Youtube/Echo TV

 

Aztán Németh a féktelen sorosozás közben azt sem tudta, hogy is hívják az Európai Bizottság vezetőjét, akit többször is Junkers-ként emlegetett (egyébként Jean-Calude Juncker), de a legalja az volt, amikor szintén Soros György kapcsán a menekültekről beszélt, vagyis azokról az országokról, amelyek nem hagyják magukra a szerencsétleneket. Szerinte az a „sorosi terv”, hogy legalább évi egymillió migránst be kell engedni Európába és szét kell osztani. Németh úgy látja, az a baj Magyarországgal, hogy nem engedjük be a menekülteket, nem úgy, mint például a görögök vagy az olaszok. Utóbbi kapcsán ironikusan megjegyezte: „(…) milyen klassz ez az Olaszország, mert ők meg halásszák ki ezt a sok szerencsétlen embert, akiket a lélekvesztőkre ültetnek és hordják be. Ők milyen komoly munkát végeznek, milyen komolyan szolgálják ki Soros Györgyöt”.

Tehát már ott tartunk, hogy az olasz hatóságok Soros Györgyöt kiszolgálják azzal, hogy nem hagynak a tengerbe fulladni lélekvesztőkön útnak indult menekülteket. Ennél már tényleg nehéz lesz mélyebbre süllyedni, de minden bizonnyal sikerülni fog.

Akinek van gusztusa hozzá, ide kattintva hallgathatja meg a teljes beszélgetést.

Figyelmébe ajánljuk