Orbán főtanácsadója csodás szóvirággal frissítette a Magyarország elleni támadás szótárát

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 18., 10:04
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Homogén nemzetállami törekvések korlátozására vagy felszámolására irányuló törekvések.”

A kormányt kötelezi a választók döntése – jelentette ki az illegális bevándorlás témájáról nyilatkozva az M1 szerda reggeli műsorában Bakondi György, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója. Az MTI beszámolója szerint Bakondi arról beszélt, hogy „Magyarország szembeszáll a homogén nemzetállami törekvések korlátozására vagy felszámolására irányuló törekvésekkel, bárhonnan érkezzenek is azok”, és azt is hangsúlyozta, hogy „ebben a küzdelemben Lengyelországgal együtt vagyunk a liberális, migránsbarát erők célkeresztjében”.

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

A főtanácsadó szerint az Európai Parlamentben egy olyan javaslat tárgyalása kezdődött a héten, amely az európai értékek eszközeiként akár a magyar kormány ellen aktívan tevékenykedő civil szervezeteket is finanszírozhatna az Európai Unió. „Így a nemzetállamok által létrehozott EU magukat a nemzetállamokat támadhatná” – mondta.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 18., 10:04
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  naki
  2018. április 19., csütörtök 14:03
  Bakondikám, eddig nagyon iskolás. Próbálja kicsit belülről hozni! Na, itt sisteregjen még egyszer. És most már mondja fejbõl.
 2. 2
  tódi
  2018. április 18., szerda 20:52
  Emlékezetem szerint utoljára homogén nemzetállami törekvése repülősapkás szomszédunknak volt. Még tervszámot is rendelt hozzá! Ő harmincmilliós homogén román nemzetállamot képzelt el. Persze hogy is emlékezhetne erre Bakondi, aki akkor még a kerítést őrizte teljes mellszélességgel az osztrák határon. Mondjuk akkor még azért, nehogy valaki megszökjön az országból. Lehet, hogy nemsokára újra ez lesz a feladata.
 3. 1
  rworse
  2018. április 18., szerda 16:20
  erdőspéter homogénfehérkerszténykurvaanyád

  Ha a kormányt kötelezi a választók döntése, az nagyon jó, mert én például azt választottam, hogy menjenek el a picsába. De lehet, hogy nem az én döntésemre gondolt a Bukondi.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk