Orbán Viktor rendületlenül nyaral és növeszti a szakállát

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 30.

Fekete Lyuk

Újabb fotó került elő a miniszterelnökről. 

Újabb fotó került nyilvánosságra a nyaraló Orbán Viktorról. A miniszterelnök egy étteremben fotózkodott a pincérekkel, a nyaralás végére jó nagy lett a szakálla, jegyzi meg a hvg.hu, majd hozzáteszik, a képet először Szalay Dániel, a Media1 főszerkesztője szúrta ki.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Orbán Horvátországban nyaral, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a miniszterelnök néhány napja Németh Zsolttal fotózkodott. Németh a közös szelfiet azzal osztotta meg a Facebook-oldalán, hogy: "Horvátország, nyár, feltöltődés - Találkozás Orbán Viktorral!"

 
Orbán Viktor így nyaral

Orbán most egy Ilovik szigetén lévő étteremben pózolt a személyzet tagjaival, a képet az étterem meg is osztotta az Instagram oldalán. Ahogy a lap megjegyzi, az Esempiót a sziget legjobb éttermeként tartja számon a Tripadvisor, és az ára a legmagasabb kategóriába esik.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk