Orbán Viktor szakállasan köszönti a tanévet

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 1.

Fekete Lyuk

Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas kép következik.

Úgy tűnik, Orbán Viktor visszatért szabadságáról, legalábbis egy kép erejéig, hogy azzal köszöntse a tanévet.

A miniszterelnök közösségi oldalán "Becsengettek" címszó alatt közöltek ugyanis egy mostmár hivatalos fotót, amely egyrészt arról tanúskodik, hogy Orbán Viktor nem hagyott fel a szakállnövesztési projektjével, másrészt arról, hogy a "szünetnek vége".

A tanév köszöntéséhez Orbán Viktor úgy tűnik egy Nemzeti Sportot és a egy meglehetősen rendhagyó inget tartott a legjobb választásnak. 

Becsengettek! 🔔

Posted by Orbán Viktor on Thursday, September 1, 2022

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bolond hangszer

Nyilvánvalóan Glenn Gould „bűne”, hogy a zongoristák felesküdtek a dünnyögésre meg a dúdolásra. Gould ugyanis elsőként, majd’ hetven évvel ezelőtt sikerlistás lemezt csinált a Goldberg-változatokból.

Szuperwumen és Wándörmen

A színház jövőjéről humoros vagy éppen keserű utópiákat is közlő, Két ország – két színházi kultúra? című tanulmánykötet egyik írásában (Kovács Bálint jegyzi) egy kőszínházi kolléga így szól a szabadúszóhoz: „Ti, függetlenek, kétszáz éve is azt mondtátok, hogy a szakadék szélén vagytok, aztán valahogy még mindig játszogattok itt-ott. (…) úgy látom, nagyon, nagyon tágas hely az a szakadék széle.”