Orbán elirigyelte Bödőcs sikerét

  • narancs.hu
  • 2017. december 14.

Fekete Lyuk

Orbán Vitkor frissen posztolt Facebook-videójában ékes bizonyságát adta, hogy bár nem szereti, de azért próbálkozik a humorral. Alighanem az ilyen etűdökre mondják a Dumaszínház elsőkörös, felvételi meghallgatásain, hogy jó, jó, de van-e más karrier-terve a kedves jelentkezőnek.

Viktor (54) szkeccse után, melynek az egyszerűség kedvéért adjuk a "Csütörtök, kora reggel, indul a magyar delegáció Brüsszelbe, hátamon a hátizsákom, benne 2 millió 300 ezer magyar ember, a Soros-tervet nem kívánó magyar ember véleménye, helyszín a Liszt Ferenc Repülőtér" címet, szóval a műkedvelő paródia után jöjjön egy igazi, jöjjön felüdülésképp Bödőcs, a profi.

Figyelmébe ajánljuk

A hazai próféta

  • - turcsányi -

Van egy jelenet James Clavell 1975-ben publikált regényének tévéváltozatában: a nagyúr táncol.

Apád, anyád idejöjjön!

Amikor 1976-ban megjelent az eredeti Ómen-film (az azóta tetemes hosszúságúra nyúlt széria első installációja), az mind témaválasztását, mind megvalósítását tekintve tisztes elismerést és közben jeles közönségsikert aratott.

Faunok a méhesben

Harci kakasok, üzekedő katicák, tekergőző hernyók, túlérett gyümölcsök, kergetődző és táncoló faunok. Isteni lényekről leváló szárnytollak, méhrajzás és csonkolt kecskeláb – közel harminc művet, festményeket és szobrokat láthatunk a művészeti galériának is otthont adó régi villa első emeletén.

A „titkosegyetem”

  • Földényi F. László

Nevek a szereplőlistáról: Dr. Bódis József, Dr. Horváth Zita, Dr. Palkovics László, Dr. Pavlik Lívia, Dr. Szarka Gábor, és a többi doktor, meg a kancellárok, a miniszterek, az államtitkárok, az államtitkárok helyettesei, meg a helyettesek helyettesei… Upor László könyvéből néznek ki az olvasóra.