Sárga hülyék, fehér hülyék

  • 2014. július 29.

Fekete Lyuk

A rajzfilmes hülyeség királya és császára együtt zúz Springfieldben: bomba vagy bukás lesz-e a Simpsons/Family Guy csúcstalálkozó?

Figyelembe véve, hogy a Family Guy első ránézésre (de csak addig) mindenki számára A Simpson család kópiájának tűnt anno, illetve nem elfeledve, hogy a két legmeghatározóbb amerikai animációs sorozatról van szó (természetesen a South Park mellett – nekik amúgy szintén volt már egy körük a Simpsonsszal), elkerülhetetlen volt, hogy Homer Simpson és Peter Griffin valamikor egymásba botoljanak népes családjuk kíséretében. Az esemény egész pontosan szeptember végén fog megtörténni a Family Guy 13. évadjának nyitóepizódjában, a San Diegó-i képregényes/geek szupertalálkozón, a Comic Conon azonban máris levetítettek belőle négy és fél percet, mely most itt is megtekinthető.

Mi már láttuk, úgyhogy bevalljuk, ennyi alapján a móka számunkra kissé erőltetettnek hat, de lehet, hogy csak annyi hiba történt, hogy történetesen ebbe a kis ízelítőbe került bele az összes kötelező ízű, fáradtkás geg a fánkot majszoló Petertől az együtt telefonbetyárkodó Stewie–Bart-párosig. Ősszel meglátjuk – a vége felé egymást aprító dagadt családfők abszurd csatája végül is elég ígéretes, és persze szép is, elvégre a televíziózás történetének két legnagyobb hülyéjéről beszélünk.

Figyelmébe ajánljuk