Anyád a bunkó! – A miniszterelnök hangja visszaszól

  • narancs.hu
  • 2014. július 28.

Fekete Lyuk

Havasi Bertalan – nem tűrhetvén a rajta baráti tűzben esett sérelmet – közleményt juttatott el az Országos Sajtószolgálathoz. Kicsit gyanús?

Havasi Bertalan – nem tűrhetvén a rajta baráti tűzben esett sérelmet – közleményt juttatott el az Országos Sajtószolgálathoz.

Közleményében nemes egyszerűséggel lehazugozza a Magyar Nemzetet, mert a napilap egy korábbi (nekünk is szemet szúró) cikkében lebunkózta, leszervilisezte és módfeletti kersztényietlenséggel vádolta őt. Pedig ő ugyebár nem bunkó, hanem ártatlan.

Minket a dologból csak mintegy szórakozásképpen érdekel a NER e két nagyágyújának cicaharca, sokkal jobban bosszant Havasi utolsó mondata, mely így hangzik: „Kicsit gyanús.”

Az tudniillik, hogy miért ment neki a Magyar Nemzet ennek a derék férfiúnak. Havasi e látszólag sértettségből, látszólag értelmetlenül odavetett kis vörös farkincával nem egyebet állít, csak azt, hogy valóban folyik egy Simicska–Orbán-háború olyan gyilkos fegyverek hadrendbe állításával, mint a Magyar Nemzet. Nos, egy ideje a fél magyar sajtó is erről beszél. Arról konkrétan, hogy ezek tényleg homokozónak használják ezt az országot, s ez itt mindenkinek rendben is van – legfeljebb Havasinak gyanús kicsit egy-egy hadmozdulat. Talán nem ártana, ha mindenki kicsinyt gyanakvóbb lenne, mert mire a gyerekek végeznek, itt se homok, se kislapát, se vödör nem marad.

Figyelmébe ajánljuk