Tarlós nemrég még azért nyafogott, hogy nem kap kemény kérdéseket, erre most csináltak neki egy lapot a nevével

  • BM
  • 2019. szeptember 26.

Fekete Lyuk

Megjelent a TARLÓS, ami egyszerre kampány- és médiatörténeti jelentőséggel bír, hiszen világsztárok omladoznak a várostól és a főpolgármestertől.

Nem semmi dolog történhetett meg csütörtökön Budapest polgáraival: kezükbe vehették a Fidesz új kiadványát, a TARLÓS-t!

A lap felelős kiadója Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. Az Index beszámolója szerint a lap vezető anyagának az a címe, hogy Tarlós István: Budapestnek alkalmas, erős vezetőre van szüksége!

A címlapon ezen kívül három idézet látható: egy Giannitól („Imádom a Bazilikát”), egy Hosszú Katinkától („Ékszerdoboz ez a város”) és egy Győrfy Páltól („Budapest biztonságos”).

Na már most, mire tippelnek, miről szólhat az újság a továbbiakban? Hát Tarlós Istvánról és Budapestről!

A Tarlós nagyinterjún kívül láthatjuk még, ahogy a főpolgármester megetet egy cápát, név szerint Bömbit, majd ő is eszik egyet, méghozzá salátát, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes társaságában. De az ezerarcú Tarlós egyszer kapura is rúgott ifj. Albert Flóriánnak az újság kedvéért.

Ezt követően megtekinthetjük az Economist ranglistáját, amin Budapest lett Közép-Európa legélhetőbb városa, majd további ismert emberek (Miklósa Erika, Radics Gigi és Szirtes Tamás) beszél a fővárosról, ahogyan világsztárok (Angelina Jolie, Arnold Schwarzenegger, Will Smith, Matt Damon és Tom Hanks) is omladoznak egy pár sort Budapesttől.

Ez azért is érdekes, mert tegnap Tarlós még azt mondta, hogy nemcsak abba a médiába akar menni, ahol simogatják és alákérdezik, erre kapott egy ilyen újságot.

Neked ajánljuk