Tarlós: „Scarlett Johansson szájába adták, amit én mondtam el”

  • narancs.hu
  • 2019. október 8.

Fekete Lyuk

Tovább hömpölyög az évszázad nemzetközi kommunikációs botránya.

„A csúnya az itteni interpretációban az volt, hogy az ő szájába adták azt, amit én mondtam el. Holott ő csak gratulált hozzá” – nyilatkozta az Azonnalinak Tarlós István, miután Scarlett Johansson közleményben tudatta: nem dicsérte a főpolgármester tevékenységét, hazugság, hogy ő ilyet tett volna.

A portál megkérdezte Tarlóst, hogy ki adta a szájába a mondatokat, mire azt felelte: „hát honnan tudjam?”. Hozzátette, amit megírtak, arról tényleg beszélgettek: „én például eldicsekedtem azzal, hogy 3 gyerekem és 6 unokám van. Ehhez gratulált nekem, és mondta, hogy milyen jó, hogy ez így van. Erről jelent meg az újságban az, hogy dícsérte a kormány népesedési politikáját.”

Tarlós István hozzáfűzte, soha senki nem állított olyat a környezetéből, hogy támogatta volna a színésző őt a választáson.

Scarlett Johansson: Nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek

Scarlett Johansson kénytelen volt helyretenni a fideszes propagandistákat. Scarlatt Johansson közleményt juttatott el a 24.hu-hoz, amiben tisztázza: nem fejezte ki támogatását Tarlós felé, sőt, mintha Johansson arra is utalna, hogy ahol így számolnak be egy polgármesternél tett látogatásáról, ott veszélyben van a demokrácia.

Figyelmébe ajánljuk