Nem semmi ez a kampány: Tüttő Kata zavarba ejtő videókkal nyomul

  • BM
  • 2019. október 9.

Fekete Lyuk

Úgynevezett kampány.

„Szia, Kata vagyok! Van egy szavazatod?”

Napok óta a Borkai-szexbotrány uralja a közhangulatot, ugyanakkor ne menjünk el az egyéb jelenségek mellett, amelyek a kampányban folynak. Tüttő Kata, az V. kerület MSZP-s polgármester-jelöltje  egy régi klasszikus elevenített fel, hogy szavazatokat csikarjon ki a választópolgárokból – szúrta ki az Index.

 

„Annak idején annyit hallgattam, hogy “Szia Kata! Van még egy Pepsid? “ hát most tessék, megcsináltuk, nevessetek és ami még fontosabb, gyertek szavazni!” – fogalmazott az Instagramon az MSZP-s politikus.

A poén az az ugyebár, hogy a Pepsi 20 éve készített egy reklámot Dobó Katával, amiben az az ominózus mondat hangzik el, hogy „Szia Kata vagyok. Van még egy Pepsid?”

A 20 éves jubileumra egyébként csináltak Dobó Katával még egy reklámfilmet.

Tüttő Kata láthatóan érzi a fiatalos újhullámot, ami az interneten zajlik, ugyanis a Z-generáció kedvelt alkalmazásával, a TikTokkal is készített egy videót. Ennek az a lényege, hogy megadott számokra lehet tátogni, mintha a felhasználnó „énekelne”.

Tüttő Kata az elmúlt napokban nem a sajátos, elégé furcsa és meglepő videói miatt került a sajtóérdeklődés középpontjába, hanem volt élettársa belvárosi üzletei miatt. Tüttő erről a minap azt nyilatkozta, nem azért indul, hogy a gyerekei apját, a NER-rel összefonódó nagyvállalkozó, Népszava-tulajdonos Leisztinger Tamást segítse a kerületben.

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester egyébként egy kiszivárgott hangfelvétel szerint későn szerzett tudomást az ügyről,ezért nem tett ellene semmit, de maga is cikinek tartja tudott a kényes kapcsolatról, de nem tehetett a Tüttő indulása ellen semmit.

Arról, hogy Leisztingernek milyen ügyletei voltak a NER egyik legrejtélyesebb, legsötétebb figurájával, itt olvashat részletesen.

A belvárosi mutyi legsötétebb szeglete: a szoci pénzember, Rogán bizalmasa és egy híres épület kalandja

Két friss ingatlanügy mögött is felsejlik Rogán Antal titokzatos bizalmasának, Kertész Balázsnak az alakja az V. kerületben. Miközben a Belvárosban Kertész ma is meghatározó szereplő, épp az ő családi körénél landolnak önkormányzati ingatlanok. És feltűnik: Leisztinger Tamás. Amikor 2006-ban Rogán Antal először lett polgármester a Belvárosban, T.

Figyelmébe ajánljuk