Tévés valóságshowban zsűrizik Novák Katalin tanácsadója

  • narancs.hu
  • 2023. október 26.

Fekete Lyuk

Tomán Szabina sokoldalú tehetségét az ország első embere és a kereskedelmi tévék is igénybe veszik.

Bejelentette, milyen műsorokkal készül 2024-ben a NER-közeli TV2 Csoport. Többek között előbányásszák a Temptation Island formátumát, és az itthon Kísértés néven futó társkereső műsort forgatnak Thaiföldön. A Telex vette észre, hogy elindul a Next Topmodel Hungary című műsor is, aminek műsorvezetője Ördög Nóra lesz, egyik zsűritagja pedig Tomán Szabina lesz, aki nem mellesleg Novák Katalin egyik tanácsadója.

A TV2-n érkezik a 10,5 milliárdos állami támogatásból elkészült Rise of the Raven című Hunyadi-sorozat is.

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója arról beszélt a konferencián, hogy a médiacég megújítja a Tények, a Tények Plusz és az egész cégcsoport arculatát november elsejétől.

Novák tanácsadói gárdájáról itt írtunk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Miénk itt a vér

  • - turcsányi -

A papa mozija ez. Nem pont a formula hagyományos értelmében, sokkal inkább szó szerint. A hatvanas évek közepén az olasz anyakönyvi hivatal kigyűjtötte a Sergio keresztnevű polgárokat, s mindegyiket hatóságilag kötelezték arra, hogy spagettiwesterneket készítsenek.

Megszemélyesített dokumentumok  

„Boldog magyar jövőt!” – olvassuk a feliratot Chilf Mária kollázsán, ahol egy felvonuláson Lenin, Rákosi és Sztálin fényképét viszik a munkások és az úttörők, nyomukban a ledöntött Sztálin-szobor feje gurul egy tankkal a háttérben.

Építő játék

  • Kiss Annamária

Horváth Csaba rendező-koreográfusnak, a Forte Társulat művészeti vezetőjének színházában legalább annyira fontos a mozgás, mint a szöveg, nem csoda, hogy ezen az estén, a mozgásszínházas tempóhoz kevéssé szokott kőszínházas társulati tagoknak melegük van.

„Megeszi a kígyót”

Alighanem a magyar kultúrára korábban is jellemző, az utóbbi időben pedig mintha még erőteljesebben megjelenő befelé fordulás miatt lehet, hogy egy olyan jelentős életmű, amilyen Ladik Kataliné, egyszerűen nem találja meg benne a helyét – holott minden adott lenne hozzá.

Igor és Szása kiszabadult és gyilkolt

Szentesen két bulltípusú kutya kijutott az utcára, halálra mart egy férfit és örök életére megnyomorított egy nőt. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a gazdára, akinek fogalma sem volt arról, mire képesek a házőrzői, és milyen nevelésre lett volna szükségük.