2,5 milliárd dollárt vitt Varga Mihály saját bevallása szerint a kormányülésre

  • narancs.hu
  • 2024. január 25.

Gazdaság

Vajon honnan gurultak a táskájába?

„Két és félmilliárd dollárt, hiszen az év elején már túl vagyunk egy sikeres kötvénykibocsátáson. Papírom van! Dematerizált formában hozom” – válaszolta Varga Mihály pénzügyminiszter Orbán Viktor TikTok-oldalán arra a kérdésre, hogy mi van a táskájában, amikor kormányülésre megy.

A hvg.hu szúrta ki a videót, melyből megtudhattuk, hogy  Lázár János építési és közlekedési miniszter könyvvel jár a megbeszélésekre, ha unatkozna. Pintér Sándor belügyminiszter, aki egy nagyobb táskával érkezett, minden olyan dolgot abban tart, ami nem fért bele a fejébe. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója világsajtószemlével, tanulmányokkal ül be a kormányülésre, illetve átjavítandó interjúval, amit Orbán Viktornak nem szabad látni.

A miniszterelnök az Európai Unióval való „alkudozás” dokumentumait, valamit ukrajnai háborús papírokat visz magával, számolt be a portál. 

Íme a videó:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.