Együtt újra sikerülni fog – hirdeti Győrfi Pál

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 19.

Interaktív

Új tájékoztató filmmel készül a kormány a koronavírus ellen.

A kormány új tájékoztató filmeket jelentet meg a koronavírusjárvány elleni védekezéssel kapcsolatban – mondta el a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton az MTI-nek.

Dömötör Csaba közölte: a filmekben a korábbiakhoz hasonlóan Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat szóvivője – hívja fel a figyelmet a legfontosabb szabályokra, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és a látogatási tilalomra az egészségügyi intézményekben.
A szabályok betartásával elkerülhető, hogy a vírus megbénítsa a mindennapokat – hangsúlyozta az államtitkár.
Ha betartjuk a szabályokat, a második hullámmal is eredményesen vehetjük fel a küzdelmet. "Együtt újra sikerülni fog" – ez az új tájékoztató filmek fő üzenete – közölte

Mindenki akar magának egy szeletet a járvány elleni védekezés arcából

Mi a közös az ózongenerátorban, a vadfigyelmeztető rendszerben és A tanú című filmben? Győrfi Pál mindhármat ajánlja. Bár már nem folyik minden kormányzati csapból Győrfi Pál, de a járvány kétségkívül beütött neki. A közelmúltban írtunk róla, hogy az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője a veszélyhelyzet ideje alatt túlnőtt a kormányzati reklámarc szerepén és egyfajta popkulturális ikon lett belőle, ugyanis több hazai együttes is beleszőtte őt a dalaiba.

Figyelmébe ajánljuk