Szüret 2021/23.

  • Narancs
  • 2021.06.09 20:55

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Mi nem akarunk a néppel, így a budapestiekkel szemben sem esetleges akaratuk ellenére „jót tenni”. Ezért támogatjuk, hogy ha a beruházás feltételei ismertek, akkor a budapestiek népszavazáson dönthessenek arról, akarnak-e Fudan Egyetemet.

Gulyás Gergely a Mandinernek

 

A nemzeti összetartozás napja alkalmából rendezett átadáson (…) Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes a nemzeti összetartozás, a szellemi, lelki megújulás tereként jellemezte az intézményt. Mint mondta, a magyarságot napjainkban is fenyegeti Trianon árnyéka. „A világ 1920 óta nem sokat változott. Ma ugyanazért küzdünk, ugyanazt tűztük ki zászlónkra 2010-ben, amikor a választójoggal élő közösség megbízott bennünket, hogy megvédjük ezt a hazát.”

MTI

 

A helyettes államtitkár beszédében úgy fogalmazott: a Magyar Mezőgazdasági Múzeum nem csupán a gazdák számára fontos fővárosi intézmény, hanem mindenkinek, aki odafigyel arra, hogy az asztalára kiváló minőségű, egészséges és ellenőrzött hazai élelmiszer kerüljön.

Az Agrárminisztérium közleményéből

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Nézzen be hozzánk minden nap: hírszolgáltatásunk ingyenesen hozzáférhető. Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk