Szüret 2023/14.

  • Narancs
  • 2023. április 5.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Az infláció magától nem fog csökkenni, az inflációt le kell törni. Ez kicsit olyan népiesen hangzik, mint ahogy az ember ősszel kukoricát tör, de valóban: a mozdulat hasonlít. Tehát az inflációt nyakon kell ragadni, és le kell törni.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

HADJÁRAT  FEJLESZTÉS  PACALPÖRKÖLT  LEGYINTETTEK

 

Az FTC szájából a népligeti uszodában énekelte ki az Eurokupa ízű sajtot az UVSE

Cím az Eurosport.hu-n

 

Fel kell hívni a figyelmet a kuvaszokra, ismertté kell tenni őket, mert azt szeretnénk, ha minél többen magyar kutyafajtát választanának, mikor házi kedvencet szeretnének maguknak – jelentette ki V. Németh Zsolt, magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos az Országos Polgárőr Szövetség részére felajánlott három kuvasz kölyök átadásakor Dunakeszin. A miniszterelnöki biztos elmondta, az agrártárca célja az, hogy ezek a kutyafajták szeretettek, kedveltek legyenek.

Az Agrárminisztérium Sajtóiroda közleményéből

 

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője, Novák Előd azt kérdezte a honvédelmi minisztertől: hajlandó-e véget vetni a Magyar Honvédség „genderképzésének”? A képviselő kifogásolta, hogy a miniszter „hadi titoknak minősítette” ezen képzés tananyagát. (…) Szalay-Bobrovniczky Kristóf megnyugtatta a képviselőt, hogy a tanfolyamon semmilyen, a nyugati genderideológiához köthető tartalom nem szerepel. (…) A honvédelmi miniszter beszámolt arról is, hogy a tanfolyamot a jövőben műveleti kulturális tudatosság tanfolyamnak nevezik.

Honvédelem.hu

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk