Távozik a hvg.hu felelős szerkesztője és több meghatározó újságíró is

  • narancs.hu
  • 2024. április 18.

Interaktív

Rovó Attila és Windisch Judit a 444.hu-nál folytatják, de Dezső András is otthagyja a lapot. 

Közleményben tudatta csütörtök délután a HVG Kiadó, hogy komoly változások várhatók a lapnál. A közlemény szerint "a változások szükségességét jelzi", hogy az év második felétől távozik a hvg.hu éléről Nagy Iván Zsolt felelős szerkesztő, és felmondási idejük letöltése után Windisch Judit és Rovó Attila rovatvezető is. Továbbá elhagyja a HVG szerkesztőségét Dezső András, a lap egyik meghatározó munkatársa. 

Rovó Attila és Windisch Judit a Telexnek megerősítették, hogy a 444.hu-nál folytatják. 

A közlemény szerint a távozó kollégák pótlására a kiadó megteszi a szükséges lépéseket, a hvg.hu és a hvg360 vezetését átmenetileg Gergely Márton, a hetilap felelős szerkesztője veszi át július elsejétől, és így a HVG kiadványainak megbízott főszerkesztője lesz az integrációs folyamat lezárulásáig – a HVG a közleményében ugyanis arról ír, hogy döntöttek a hetilap, a hvg.hu és a hvg360 szerkesztőségi integrációjának felgyorsításáról, "az alapelvek kidolgozása a napokban kezdődött, s a pontos működési rend kialakítására a következő hónapokban kerül sor. Az integrációtól hatékonyabb működést, az exkluzív, minőségi tartalom bővülését és a párhuzamosságok megszűnését várja a kiadó és a szerkesztőség." 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Paul Auster

  • narancs.hu

Az amerikai író 77 éves volt, súlyos beteg. Három éve az unokáját, azután a fiát veszítette el.