Busz elé kanyarodott egy autó Tihanynál, meghalt a sofőrje

  • narancs.hu
  • 2023. július 30.

Katasztrófa

Utasa, egy 27 éves nő megsérült, kórházba szállították.

Halálos baleset történt a Balaton északi partján vasárnap délelőtt: egy autó Tihany felől kanyarodott balra a 71-es főútra, amikor összeütközött egy Balatonfüred felé haladó, menetrend szerinti busszal – tájékoztatott a rendőrség.

A Honda Jazzt vezető 25 éves férfi életét már nem tudták megmenteni. Utasa, egy 27 éves nő szintén megsérült, őt a veszprémi kórházba vitték a mentők. A buszon senki sem sérült meg.

 
Fotó: police.hu

A mentésben a veszprémi hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók is részt vettek, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett – írta a katasztrófavédelem. A mentés idejére az útszakaszt a rendőrség lezárta, a forgalmat Aszófő és Balatonfüred között a 7303-as útra terelték. A forgalom azóta már újra zavartalan.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ujhelyi: Itt van a karmelita kutyája elásva

  • narancs.hu

A „politikai szemtanú” szerint semmi baj a határon túli egyéni körzetekkel – az ellenzék is javasolt már ilyet –, csak minden külföldön élő magyar egyformán élhessen választói jogával.