Egy társasház 18 lakásának tetőszerkezetével küzdöttek a tűzoltók Ferencvárosban

Katasztrófa

Az épület lakhatatlanná vált, 20 embert kell az önkormányzatnak elszállásolnia.

Eloltották a IX. kerületi sorházépület tetőszerkezetén keletkezett tüzet a tűzoltók – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője vasárnap az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta: a Füleki utcában teljes terjedelmében égett egy sorház jellegű, többlakásos társasház tetőszerkezete. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak az Aszódi telepi helyszínre, és a mentők is kiérkeztek. Személyi sérülésről nem érkezett információ.

Sajnos nagy baj van az Aszódi telepen, 18 házat érint a tűz. A tűzoltók nagy erőkkel oltanak, a rendőrség és a mi...

Posted by Baranyi Krisztina on Sunday, June 26, 2022

A tűz tizennyolc lakást érintett, ezekből tizenhét embert kísértek ki, továbbá kimentettek két kutyát, valamint egy macskát is – ismertette a helyettes szóvivő.

Baranyi Krisztina, a kerület polgármestere azt nyilatkozta a hvg.hu-nak, hogy az önkormányzat minden segítséget igyekszik megadni az Aszódi telepi tűzeset után. A polgármester úgy tudja, mind a 18 érintett lakás lakhatatlanná vált, most azon dolgoznak, hogy körülbelül 20 ember elhelyezését megoldják.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk