Mérgező anyagot szállító tehervonat siklott ki Komáromnál

  • narancs.hu
  • 2022. november 25.

Katasztrófa

A fékberendezés ment tönkre, a sofőr nem sérült meg. 

Kisiklott egy metanolt szállító tartálykocsis tehervonat Komáromnál péntek reggel – írja a Paraméter a Joj TV információ alapján. 

A baleset Komárom határában történt, a Pozsony és Dunaszerdahely felé kivezető szakaszon. A Keszegfalva és Gúta felé vezető 573-as utat blokkolja, ezért akik arra igyekeznek, kerülniük kell, írja a lap. 

A mérgező, gyúlékony anyagot szállító tehervonatnak az előzetes információk szerint a fékberendezése mehetett tönkre, ezért történt baj. A Joj TV információi szerint a vasúti szerelvény mozdonyvezetője nem sérült meg.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.