Lehoczki Lászlót kérte fel polgármester-jelöltnek Jakab Péter pártja Miskolcon

  • narancs.hu
  • 2024. április 4.

Kis-Magyarország

Varga Andrea után a Spider Mentőcsoport alapítójának indulását is egy nappal Veres Pál visszalépését követően jelentették be.

Lehoczki Lászlót indítja miskolci polgármester-jelöltjeként a Nép Pártján – derül ki Jakab Péter csütörtök délutáni Facebook-bejegyzéséből, amit az Északhírnök.com szúrt ki.

„Veres Pál váratlanul jött visszalépése után szeretett városunk új reményt kap!” – fogalmazott posztjában Jakab Péter, hozzátéve, hogy várják az ellenzék csatlakozását. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, szerdán vált hivatalossá, hogy négy és fél év polgármesteri munka után nem indul újra Miskolcon Veres Pál, amit egy hosszú írásban jelentett be a politikus a közösségi oldalán.

A Nép Pártján elnökeként felkértem, s igent mondott! 📢Lehoczki László elindul Miskolc polgármester-jelöltjeként. Veres...

Posted by Jakab Péter - Nép Pártján on Thursday, April 4, 2024

Veres Pál korábbi jelölőszervezete a Függetlenek A Szinva Városáért Egyesület nemrég közölte, Varga Andrea Klára alpolgármestert indítják polgármesterjelöltként június 9-i önkormányzati választáson. Az ellenzéki pártok péntekre ígértek hivatalos bejelentést azzal kapcsolatban, hogy kit, hogyan indítanak a választáson.

A Jakab Péter pártja által jelölt Lehoczki László a miskolci Spider Mentőcsoport alapító-vezetője, akinek önkéntes csapat több mint húsz éve dolgozik együtt itthon és külföldön különböző mentési munkálatokon, tavaly februárban példádul a földrengés sújtotta Törökországban is segítettek. Igaz, a mentőcsoportot támogató egyesült ügyei az elmúlt időszakban meglehetősen zűrösen alakultak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szélessávú internet növényeknek Siófok-Törekiben

A Digi Kft. megbízásából szélessávú internetezésre és televíziós szolgáltatások igénybevételére alkalmas optikai kábelt fektetnek a városrész egy balatoni panorámás hegyi utcájában. A kábel külterületen, ahol elvileg csak mezőgazdasági célú építmények állhatnak, a Digi tulajdonosa, a 4iG két felsővezetője, Jászai Gellért és Linczényi Aladin telkéhez vezet.