Durván homofób plakátok lepték el az olasz nagyvárosokat
4041184_2043_gaytorino.jpg

Durván homofób plakátok lepték el az olasz nagyvárosokat

  • narancs.hu
  • 2018. október 16.

Külpol

„Családokat védő“ kampány indult.

„Két férfi nem ad ki egy anyát“ a kampány szlogenje, melyet két szervezet, a Pro vita és a Generazione Famiglia indított. Az üzenet egyértelmű: az egynemű párok – főleg ha két férfiről van szó – nem tekinthető családnak.

false

A plakátokon két férfi áll, akiket „szülő 1“ és „szülő 2“ címkével jelölnek. Ők egy bevásárlókocsit tolnak, amiben egy síró kisgyerek áll, akinek a mellkasán egy vonalkód van: mintha a meleg szülők árucikknek tekintenék a vásárolt gyereket. A hirdetések Torinó, Milánó, Róma és Nápoly utcáin jelentek meg. Melegjogi szerveztek és a torinói polgármester is tiltakozásukat fejezték ki a homofób plakátok miatt.

(Il Messaggero)

 

Figyelmébe ajánljuk

Kipcsak kapcsolataink sem tetszenek Borellnek

  • Narancs.hu/MTI

Az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője szóvá tette, hogy a Türk Államok Szervezetének találkozóján ott ült az Észak-ciprusi Török Köztársaság vezetője is, holott ilyen államot nem ismer el az Unió.

Magyar Péter: "Ki kell húznunk az országot az Orbán-klán karmai közül"

  • narancs.hu

Szeptembertől "kormányinfókat" fog tartani a Tisza Párt  és létrehoznak egy Lúdas Matyi Alapot, hogy magánszemélyek, vállalkozók támogatásukkal beállhassanak egy-egy jó ügy mögé. Júliusban elindul az Immunitás Program, és felállítanak egy digitális gyóntatószéket. A szombati budapesti rendezvényen Karácsony Gergelynek is üzent a párt alelnöke.