Előre tájékoztatta Putyin a magyar kormányt Ukrajna megtámadásáról Olekszij Danyilov szerint

  • narancs.hu
  • 2022. május 3.

Külpol

Az Ukrán Nemzeti Biztonsági Tanács titkára szerint Magyarország azt hitte, megszerezheti Ukrajna területének egy részét. 

Előre tájékoztatta a magyar kormányt Vlagyimir Putyin Ukrajna megtámadásáról – állítja Olekszij Danyilov, az elnöki hivatal részeként működő Ukrán Nemzeti Biztonsági Tanács titkára – számolt be a Ukraine Today

„Magyarország nyíltan deklarálta, hogy együttműködik Oroszországgal. Putyin előre figyelmeztetett, hogy megtámad bennünket” – mondta Danyilov a YouTube-on. Hozzátette, szerinte Magyarország valamiért azt hitte, megszerezheti Ukrajna területének egy részét, de ez nem történhet meg.

„Meglátjuk, hogy milyen konzekvenciái lesznek ennek Magyarországra nézve a háború után” – mondta.  

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?