„Nem látjuk szívesen az erőszakolókat” – Felgyújtotta az étterem tulajdonosa az asztalt, ahová Epstein és Weinstein leült

  • BM
  • 2020. július 20.

Külpol

Zach Erden csak erre tudott gondolni, amikor ránézett a tárgyra.

Gyakori vendége volt a New Yorkban található Main 75-nek a szexuális bűncselekményekért elítélt Jeffrey Epstein és Harvey Weinstein, ezért az étterem tulajdonosa úgy döntött, felgyújtja az asztalt, ahová a két erőszakoló korábban leült. Zach Erden azt mondta a CNN-nek, ki akarja törölni a nevüket az étterme történetéből.

Epstein fiatalkorú lányokat kényszerített nemi aktusra, valamint futtatta őket, amiért el is kapták és börtönbe zárták. 2019 augusztusában holtan találták a cellájában, a hatóságok állítása szerint öngyilkos lett. Weinsten, a korábbi hollywoodi producert márciusban ítélték 23 év börtönre egy rendbeli erőszakos bűncselekmény és egy rendbeli nemi erőszak elkövetése miatt.

A tulajdonos szerint az 1-es számú asztalt választották, amikor meglátogatták az éttermét. „Csak arra tudtam gondolni, hogy fel kell gyújtanom a p****ba azt az asztalt, ahol valamikor Jeffrey Epstein ült. Biztosra kellett mennem, hogy semmi nem mocskolja be az éttermemet” – mondta Erden a CNN-nek. „Fogtam a kalapácsom és némi üzemanyagot. Eltörtem, meggyújtottam és bedobtam a szemétbe. Remek érzés volt. Most már nem kell ezekre az emberekre gondolnom” – tette hozzá.

Zach Erden elbánik az asztallal

Zach Erden elbánik az asztallal

Fotó: CNN

A tulajdonost – aki baltát is használt – a személyzet, valamint helyi lakosok is körbevették, miközben ő végzett a rossz hírű asztallal. Erden úgy látja, amellett hogy „megszabadult a rossz energiáktól”, egyértelmű üzenetet küldött azoknak, akik meg szeretnék látogatni az éttermét. „Nem látjuk szívesen az erőszakolókat” – mondta.

Figyelmébe ajánljuk