Hillary Clinton szerint Orbán egyszemélyi hatalommal, kapzsisággal és korrupcióval irányítja hazánkat

  • narancs.hu
  • 2021.11.25 11:35

Külpol

Díszes társaságba kerültünk.

Hillary Clinton az amerikai MSNBC csatornán, Rachel Maddow műsorában fejtette ki véleményét az autoriter rezsimek térhódításával kapcsolatban.

A Demokrata Párt 2016-os elnökjelöltje úgy véli, harcolni kell a dezinformáció és a propaganda ellen, amit még nehezebbé tesz az algoritmusokra és más mesterséges intelligenciákra épülő hírfogyasztás jelensége - hangzott el a műsorban, amit a Telex szemlézett.

Clinton elmondta, lehetségesnek tartja, hogy a társadalmi változásokkal elégedetlen tömegek akár meg is puccsolnák az amerikai demokráciát példaként Trumpot, illetve a Capitolium ostromát említette.

Majd jött hazánk "díszes társaságban" való említése:

Nem szeretik azt a világot, amiben élünk, és ebben egyetértenek azokkal az autokratikus vezetőkkel Oroszországtól és Törökországtól kezdve Magyarországon át Brazíliáig és a világ számos helyéig, akik egyszemélyi hatalommal, kapzsisággal és korrupcióval irányítják az országukat

(Telex/MSNBC)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Neked ajánljuk

The KVB: Unity

  • - minek -

A Nicholas Wood – Kat Day házaspár 2011 óta együtt készíti erőteljes, hangulatos, néha az elődöknek is emléket állító lemezeit.

Az agyturkász a szomszédból

  • SzSz

Exmostohatestvér a Spinédzserekben, Phoebe szerelme a Jóbarátokban, Hangya, a szuperhős a Marvel-univerzumban, a világ legszexibb férfija a People magazin szerint.

Jazzation

  • Zipernovszky Kornél

Többszöri halasztás után végre megtölthette a Zeneakadémia Solti termét a Jazzation, amelyet nyugodtan nevezhetünk a legprofibb magyar jazzvokálnak. Nehéz műfaj ez, különösen a capella.

A Goya-gyilkosságok

  • TPP

Sorozatgyilkos bukkan fel Madrid leg­előkelőbb negyedében, aki áldozatait a nagy spanyol festő (rém)látomásos műveinek kompozíciói szerint öltözteti fel és rendezi el a tettek helyszínén.

Egy ló Budán

  • tévésmaci

Amikor Sztupa és Troché kinéztek az ablak üvegén, vagy mondjunk inkább kirakatot, látták szétszakadni az időt.