Hillary Clinton szerint Orbán egyszemélyi hatalommal, kapzsisággal és korrupcióval irányítja hazánkat

  • narancs.hu
  • 2021. november 25.

Külpol

Díszes társaságba kerültünk.

Hillary Clinton az amerikai MSNBC csatornán, Rachel Maddow műsorában fejtette ki véleményét az autoriter rezsimek térhódításával kapcsolatban.

A Demokrata Párt 2016-os elnökjelöltje úgy véli, harcolni kell a dezinformáció és a propaganda ellen, amit még nehezebbé tesz az algoritmusokra és más mesterséges intelligenciákra épülő hírfogyasztás jelensége - hangzott el a műsorban, amit a Telex szemlézett.

Clinton elmondta, lehetségesnek tartja, hogy a társadalmi változásokkal elégedetlen tömegek akár meg is puccsolnák az amerikai demokráciát példaként Trumpot, illetve a Capitolium ostromát említette.

Majd jött hazánk "díszes társaságban" való említése:

Nem szeretik azt a világot, amiben élünk, és ebben egyetértenek azokkal az autokratikus vezetőkkel Oroszországtól és Törökországtól kezdve Magyarországon át Brazíliáig és a világ számos helyéig, akik egyszemélyi hatalommal, kapzsisággal és korrupcióval irányítják az országukat

(Telex/MSNBC)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk