Orbán is ott volt a párizsi BL-döntőn, Sarkozy társaságában

  • narancs.hu
  • 2022. május 29.

Külpol

A Stade de France-ban a Real Madrid és a Liverpool csapott össze.

Szombaton este bő félórás csúszással kezdődött az egyébként elég unalmasra sikeredett Bajnokok Ligája-döntő a párizsi (Saint-Denis-i) Stade de France-ban, amelyen a spanyol Real Madrid 1-0-ra legyőzte az angol Liverpoolt.

A meccsen ott volt Orbán Viktor magyar miniszterelnök is, méghozzá a volt francia elnök Nicolas Sarkozy társaságában - szúrta ki a 444.hu az egyik képügynökség fotóján.

A miniszterelnök saját Facebook-oldalán egyelőre nem verte nagydobra, hogy hol járt szombat este. Ahogy azt sem tudni, melyik csapatnak szurkolt, ha egyáltalán szurkolt bármelyiknek is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Miért jött létre a bűnügyi felügyelet és mit jelent pontosan? Kérdések és válaszok a Schadl-ügy apropóján

Amikor a végrehajtói kar volt elnökének és egyik vádlott-társának a letartóztatását megszüntették, bűnügyi felügyelet alá helyezték őket. Mi ez a jogintézmény, különösen az ingatlanhoz kötött bűnügyi felügyelet (köznyelven szólva: házi őrizet)? Egyebek mellett erről is szó esik Jován László ügyvéddel folytatott beszélgetésünkben.