Putyin séfje elismerte, hogy belekavart az amerikai elnökválasztásba

  • narancs.hu
  • 2022. november 7.

Külpol

De lehet, hogy ez is csak egy dezinformációs manőver a részéről.

Jevgenyij Prigozsin orosz üzletember egy hétfői közösségimédia-bejegyzésben elismerte, hogy beavatkozott az amerikai választásokba, és azt állította, hogy a jövőben is erre fog törekedni – írja az MTI. A Kreml-közeli orosz oligarcha kijelentését a Concord nevű cateringcégének sajtószolgálata tette közzé a VKontaktye orosz közösségi oldalon.

„Beavatkoztunk, jelenleg is beavatkozunk, és a jövőben is ezt fogjuk tenni. Megfontoltan, gondosan, sebészi pontossággal és a magunk módszerével, amelyet mi ismerünk” – állt a bejegyzésben. Prigozsin rejtélyesen azt is hozzátette: „Hajszálpontos műveletünk során egyszerre távolítjuk el mindkét vesét és a májat.”

Prigozsin egyébként 2021 februárjában felkerült az FBI körözési listájára, júliusban az amerikai külügyminisztérium 10 millió dolláros jutalmat ígért a vele kapcsolatos információkért. Prigozsin áll a Wagner zsoldoscsoport mögött is. (Telex)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk