Ukrán drónok a Kreml fölött? Ukrajna cáfol

  • narancs.hu
  • 2023. május 3.

Külpol

Az orosz elnöki hivatal szerint Putyint akarták megölni.

Az orosz légvédelem a szerdára viradó éjszakán lelőtt két drónt Moszkva, pontosabban a Kreml fölött – állítja az orosz elnöki hivatal.

A hvg.hu idézi a hivatalos orosz forrást, amely szerint az éjszakai dróntámadást Ukrajna követte el, a Kreml ellen. Vlagyimir Putyin orosz elnök meggyilkolása lehetett a támadás célja, de a légvédelem megakadályozta, hogy a drónok becsapódjanak.

Az orosz hírügynökségek szerint Vlagyimir Putyin nem volt a Kremlben, amikor a támadás lezajlott.

A közösségi médiában megjelent egy videofelvétel, amelyen füst látszik Moszkva belvárosa fölött, és olyan film is kering, amelyen valamilyen repülő tárgyat lőnek le a Kreml fölött, de mint a hírportál írja, nem lehet tudni, hitelesek-e ezek a felvételek.

A Reuters azt közölte, hogy az ukrán elnöki hivatal szerint nem Ukrajna indította a támadást. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.