Holnaptól ingyen lehet nézni Andrew Lloyd Webber musicaljeit a YouTube-on

  • narancs.hu
  • 2020. április 2.

Kultúra

A legnagyobb musical-szerző leghíresebb művei kerülnek majd fel átmenetileg a netre.

Andrew Lloyd Webber legnépszerűbb musicaljeiből láthat válogatást péntektől hetente a YouTube közönségé. Bár a szolgáltatás ingyenes lesz, a nézőket arra bátorítják, hogy adakozzanak egy-egy alapítványnak a koronavírus-járvány közepette – számol be az MTI.

A The Shows Must Go On című sorozat a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musical felvételével indul pénteken Donny Osmond és Joan Collins főszereplésével, és 48 órán át lesz elérhető.

Egy hét múlva a Jézus Krisztus Szupersztár következik Ben Forster, Tim Minchin és a Spice Girls együttesből Melanie C főszereplésével.

A következő darabok címeit majd később közlik.

A https://www.youtube.com/theshowsmustgoon oldalra előadásrészleteket és a kulisszák mögé bepillantást engedő felvételeket is rendszeresen feltöltenek majd.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?