A 15 éves Demi Moore-t a saját anyja adta el egy férfinak 500 dollárért

  • BM
  • 2019. szeptember 24.

Lélek

Megrázó gyerekkoráról beszélt a színésznő.

Megrázó gyerekkori élményéről számolt be Demi Moore egy interjúban: 15 éves korában egy férfi megerőszakolta, majd 500 dollárt fizetett az anyjának – írta az Independent.

A színésznő a közeljövőben megjelenő memoárja kapcsán adott interjút Diane Sawyernek. A beszélgetésből kiderül, Moore-t az anyja bárokba vitte, hogy „észrevegyék” őt, majd egyszer, amikor hazament, egy férfi várta a lakásukban. „Nemi erőszak és árulás történt” – fűzte ehhez hozzá Sawyer. A színésznő azt is elmondta, hogy a férfi később megkérdezte tőle: „Milyen érzés, hogy az anyád kurvát csinált belőled 500 dollárért?”

A műsorvezető megkérdezte a színésznőtől: úgy érzi-e, hogy az anyja eladta őt? Moore erre azt felelte: „A szívem mélyén nem így gondolom, ez nem egy egyszerű »tranzakció« volt, mégis odaadott neki.”

 

Az interjúban szóba került Demi Moore anyjának alkoholproblémája és öngyilkossági kísérletei, valamint az is, hogy a férfi, akit az apjának gondolt, nem a biológiai szülője volt; a férfi ráadásul később elhagyta a családot, ami után időnként a színésznőnek kellett az anyjáról gondoskodni.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?