Az ész megáll: a Magyar Posta központi utasításra nem viszi ki a levélküldeményeket a lakásokhoz

  • narancs.hu
  • 2017. december 7.

Lokál

„Rengeteg Erzsébet-utalvány és más küldemény van.”

A mai RTL Híradóból derült ki, hogy a posta mostantól nem kézbesíti a levélküldeményeket a lakásokhoz. A műsornak egy asszony, Fábián Mártonné elmondta, sokszor rendel külföldről, és eddig a leveleket mindig bedobták hozzá, ám nemrégiben több ismerőse és ő maga sem kapta meg a csomagot, csak az előre megírt értesítőt, amivel a postán átvehette a küldeményt.

Az RTL rejtett kamerával ment el az egyik postahivatalba, ahol egy dolgozó azt mondta a csatorna stábjának, hogy „egyáltalán nem visznek most ki semmilyen levélküldeményt, mert rengeteg Erzsébet-utalvány és más küldemény van, és nem győzik. És ezért lett így megállapítva, hogy a postahelyen adjuk ki”. A riport szerint a közösségi oldalakon több hasonló történet is olvasható, sokan panaszkodnak, hogy nem kapták meg a levélküldeményeiket.

A csatorna stábja kereste a Magyar Postát, de választ nem kaptak.

(24.hu/RTL Híradó)

A címlapkép (MTI/Balogh Zoltán) illusztráció!

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.