Bezár a Petneházy Club Hotel

  • narancs.hu
  • 2023. január 3.

Lokál

A gazdasági helyzet nem teszi lehetővé a további működést. 

„Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy szállodánk 2023. január 2-án bezárja kapuit. A jelenlegi gazdasági nehézségek sajnos nem teszik lehetővé a szálloda további működését a legjobb szándékunk ellenére sem. Köszönjük szépen, hogy velünk tartottatok az elmúlt években és reméljük sok szép emléket őriztek meg a Petneházy Club Hotelben töltött napokról” – írja Facebook-oldalán a több évtizedes múltra visszatekintő Petneházy Club Hotel. 

A spabook.netemlékeztet, hogy a város határán, a Budai Tájvédelmi Körzet területén fekvő több hektáros szállodakomplexum több elismerést bezsebelt az elmúlt években, két éve például az év kutyabarát szálláshelye címet is elnyerte.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk